PERSBERICHT - 2005-10-21

Promotiecampagne SalzburgerLand in Leidschendam

Van 27 t/m 30 oktober a.s. staat het SalzburgerLand Tourismus Gesellschaft met 3 promotiestands bij de ANWB shop in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Naast het SalzburgerLand zelf, zullen hier ook twee regios uit dit gebied aanwezig zijn: Sportwelt Amadé en Lammertal- Dachstein West. Doel van deze promotie is de regio's en hun toeristische mogelijkheden bij een groot publiek kenbaar te maken.

Informatie en prijsvraag SalzburgerLand Tourismus Gesellschaft Gedurende deze 4 promotiedagen zullen de regio's zichzelf zo goed mogelijk op de kaart proberen te zetten. Bij de stands is volop informatie aanwezig over alle toeristische mogelijkheden gedurende de wintermaanden, voornamelijk gericht op wintersport. Daarnaast heeft het SalzburgerLand Tourismus Gesellschaft een prijsvraag opgesteld, met als onderwerp uiteraard de regio's, waarbij twee vliegtickets Amsterdam-Salzburg te winnen zijn.

De openingstijden van winkelcentrum Leidsenhage zijn als volgt:

Donderdag 27 okt 18:00- 21:00u
Vrijdag 28 okt 09:00- 18:00u
Zaterdag 29 okt 09:00- 18:00u
Zondag 30 okt 12:00- 17:00u

Oostenrijkse sferen
Het SalzburgerLand Tourismus Gesellschaft neemt haar eigen, welbekende, Oostenrijkse gezelligheid mee, middels een viertal muzikanten. Ook worden er workshops gegeven over het maken van hooi-figuren en er is zelfs de mogelijkheid om een koe te melken!

Kinderanimatie
Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. is er extra aandacht voor de kinderen. De mascotte Bruno van de regio Lammertal- Dachstein West loopt het hele weekend rond om de kleintjes te vermaken. Daarnaast staat op deze dagen ook het bedrijf Funpix bij de SalzburgerLand stands, waar het mogelijk is om gratis leuke fotos te maken.

Noot voor de redactie (