Gemeente Schiedam


Open huis Servicepunt Woningverbetering

Na een kleine verbouwing en enkele weken proefdraaien gaat het Servicepunt Woningverbetering morgen officieel van start. Met de ingebruikname van het kantoor aan de Lange Nieuwstraat 227 zijn de particuliere huiseigenaren de komende jaren verzekerd van een goede service. Daarom is er reden voor een feestje. Het open huis op donderdag 27 oktober duurt van 15.30 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom.

De officiële opening is georganiseerd in overleg met de bewonersverenigingen in West, Zuid en Oost, die een centraal adres voor het project particuliere woningverbetering en funderingsherstel toejuichen. Particuliere huiseigenaren kunnen vanaf nu op één centrale locatie terecht met hun vragen over het project. Het Servicepunt aan de Lange Nieuwstraat komt in de plaats van de bouwbureaus aan de Rotterdamsedijk en het Rubensplein.

De officiële opening morgen wordt verricht om 16.00 uur door wethouder H.J. Habermehl (o.a. Stedelijke Vernieuwing). Hij reikt een aanmoedigingsprijs uit aan bewoners die de woningverbetering voortvarend hebben aangepakt. Verder komen de voorzitters van de drie betrokken bewonersverenigingen aan het woord. Maar de opening is vooral een gezellig samenzijn van alle betrokkenen.

Het Servicepunt Woningverbetering, Lange Nieuwstraat 227, is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en daarnaast op afspraak via telefoonnummer 010- 2380633. Meer informatie over het project particuliere woningverbetering en funderingsherstel is te vinden via het kopje 'Wonen, Bouwen & Milieu'.