Gemeente Schiedam


Commissie Ruimte en Verkeer vergadert

op donderdag 27 oktober 2005, aanvang 20.00 uur, Aleidazaal 1, Stadserf 1, Schiedam.

De vergadering is openbaar. Voorzitter is het raadslid de heer E.M.S. Zwennis.

Onderwerpen op de agenda zijn onder meer:

Stand van zaken bouwplan Krona/Sveaparken

Ter vergadering zal het bouwplan gepresenteerd worden.

In de commissievergadering van 8 september 2005 heeft de commissie unaniem uitgesproken een voorkeur te hebben dit bouwplan in 8 bouwlagen te realiseren. Dit wijkt af van de plannen dit bouwplan in 14 bouwlagen te realiseren. De commissie heeft wethouder Habermehl verzocht hierover in overleg te treden met de projectontwikkelaar

Wethouder Habermehl is uitgenodigd om de commissie te informeren hoe het overleg met de projectontwikkelaar is verlopen.

Verzoek tot planschadevergoeding H.Th. van der Vlerk

Aan de commissie wordt voorgesteld de Stichting Adviesbureau Onroerende zaken te Rotterdam opdracht te verstrekken na te gaan of er sprake is van schade als bedoeld in artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, welke redelijkerwijze niet of niet geheel ten laste van verzoeker behoort te blijven.

Verzoek tot planschadevergoeding E. ter Haar

Aan de commissie wordt voorgesteld de Stichting Adviesbureau Onroerende Zaken te Rotterdam opdracht te verstrekken na te gaan of er sprake is van schade als bedoeld in artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, welke redelijkerwijze niet of niet geheel ten laste van verzoeker behoort te blijven.

Handhaven planschadevergoeding familie Entrop

Aan de commissie wordt voorgesteld de planschadevergoeding van 2.000,-- aan de familie Entrop te handhaven.

De vergaderstukken liggen ter inzage bij het Gemeentelijk Informatiepunt in de Stadswinkel. De complete agenda kunt u hier vinden. Inspreken bij agendapunten is in de regel mogelijk, echter niet bij het verslag en de voortgangslijst. Ook is er een rondvraag voor het publiek, waarin zaken aan de orde kunnen worden gesteld die niet op de agenda staan maar wel tot het werkterrein van de commissie behoren.

Informatie bij dhr. H.C. Jansson, tel.: (010) 2465434, e-mail: hc.jansson@schiedam.nl, secretaris van de commissie Ruimte en Verkeer.