Persberichten 27 oktober 2005

's-Hertogenbosch 27-10-2005

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 18 jarige vrouw uit Kerkdriel is op 26 oktober 2005 aangehouden ivm diefstal van kleding en een portemonnee twv 23 uit een winkel aan de Achter het Stadhuis te Den Bosch.

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 18 jarige jongen uit Den Bosch is op 26 oktober 2005 aangehouden als verdachte van diefstal van een fiets aan de Rompertpassage te Den Bosch. De jongen had daar een elektrische fiets van 1700 ontvreemd en werd na een korte achtervolging op de Klokkenlaan te Den Bosch aangehouden.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD

Liempde - Op 26 oktober 2005 is op de bovenverdieping van een woning aan de Kapelstraat te Liempde een hennepkwekerij aangetroffen. De 325 planten en de kweekapparatuur zijn inbeslaggenomen. Een 29 jarige man uit Liempde is aangehouden.

AANRIJDING LETSEL

Vught - Bij een aanrijding op de Boxtelseweg te Vught op 27 oktober 2005 omstreeks 07.15 uur is een 55 jarige bromfietser uit Boxtel gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer haalde een auto in, die op dat moment linksaf sloeg. De auto werd bestuurd door een 45 jarige vrouw uit Esch.

BROMFIETSSTER RAAKT GEWOND BIJ AANRIJDING

Oss - Een 25-jarige bromfietsster uit Oss is woensdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Kruising Berghemseweg / Kardinaal de Jongstraat in Oss. Het slachtoffer reed over de Berghemseweg toen zij werd geraakt door een 14-jarige bromfietser uit Oss die linksaf de Kardinaal de Jongstraat in sloeg. Het slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bromfietser die het ongeval veroorzaakte was in eerste instantie doorgereden, maar later die avond meldde hij zich toch bij de politie. Hij had zonder toestemming de bromfiets van zijn vader geleend.

RIJDEN ONDER INVLOED

Berghem - Op de Zevenbergseweg in Berghem is in de nacht van woensdag op donderdag een 55-jarige man uit Berghem betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Uden - Een 20-jarige inwoner van Uden is woensdagavond aangehouden op de Marktstraat in Uden. Hij reed op een brommer zonder licht en zonder helm. Toen de politie de man liet blazen bleek hij onder invloed te hebben gereden. Hij kreeg diverse processen-verbaal.

VERDACHT VAN HELING

Uden - De politie heeft woensdagavond een 19-jarige inwoner van Veghel aangehouden op de Markt in Uden, als verdachte van heling. Een 16-jarige inwoner van Uden zag op de markt die dag zijn bromfiets staan. Deze was in juni van dit jaar weggenomen. Hij belde de politie. Die kwam naar de Markt en zag dat de 19-jarige verdachte de bromfiets van het slot haalde. Daarop werd hij aangehouden. De bromfiets is inbeslaggenomen.

HUISELIJK GEWELD

Veghel - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 40-jarige inwoner van Veghel aangehouden in zijn woning. Hij zou die dag zijn vrouw mishandeld hebben. Ze deed aangifte.