Politie Zuid-Holland-Zuid

27/10 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

27-10-2005 - Persberichten District I

SPIJKERBROEKEN GESTOLEN
DORDRECHT In een winkel aan de Voorstraat is tussen dinsdag 25 oktober en woensdag 26 oktober ingebroken. Onbekenden kwamen de winkel in door de ruit van de voordeur te vernielen. Ze gingen er vandoor met 56 spijkerbroeken van exclusieve merken ter waarde van zon 8400 euro. De politie onderzoekt de zaak.

FIETSER GEWOND
ZWIJNDRECHT- Een 79-jarige man uit Zwijndrecht is op woensdag 26 oktober gewond geraakt. De bejaarde man fietste over de Kort Ambachtlaan. Een 26-jarige vrouw uit Zwijndrecht wilde hier haar geparkeerde auto uit stappen en deed haar portier open. Zij zag echter de man over het hoofd waardoor hij ten val kwam. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is gewond aan zijn schouder en sleutelbeen.

OPLICHTER AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 36-jarige man uit Den Haag is op woensdagavond 26 oktober in zijn woonplaats aangehouden. De man had bij een autobedrijf uit Dordrecht autos geleased en deze vervolgens te koop aangeboden via het internet. Het autobedrijf heeft aangifte gedaan. Het zou gaan om 16 voertuigen. De verdachte is in verzekering gesteld.