Politie Gelderland-Midden

Tolkamer - huiselijk geweld: man aangehouden

Publicatiedatum: 27-10-2005 14:11:49

Een 39-jarige man uit Tolkamer is dinsdagochtend in zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling. Zijn vrouw had eerder die dag aangifte gedaan. Zij zou tijdens een onenigheid door hem geslagen zijn en had daarbij verwondingen aan haar gezicht opgelopen. De aanleiding van de ruzie zou te maken hebben met een echtscheidingsprocedure. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Huissen - man aangehouden voor vernielingen ouderlijk huis
Publicatiedatum: 27-10-2005 14:11:17

De politie heeft woensdagavond een 37-jarige man uit Huissen in zijn ouderlijke woning aangehouden.De man zou als gevolg van een woordenwisseling met zijn vader een raam met dubbelglas hebben vernield. De vader waarschuwde de politie en deed aangifte. De agenten troffen de Huissenaar nog in de woning aan, waarna hij werd aangehouden. Huissenaar zou bij thuiskomst niet naar binnen mogen, waarna hij tegen de ramen en deuren begon te bonken. De man werd aangehouden en werd voor nader onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Zevenaar - hennepkwekerij bij toeval ontdekt

Publicatiedatum: 27-10-2005 14:10:48

De politie heeft woensdagochtend in een woning in de Zevenaarse wijk Stegeslag een hennepkwekerij ontmanteld. Een deurwaarder die de woning was binnengetreden trof bij toeval de hennepkwekerij aan en waarschuwde de politie. Op dat moment was niemand aanwezig in het huis. Er werden zo'n 400 planten met de daarvoor gebruikelijke apparatuur in beslag genomen en vernietigd. Een groot gedeelte van de plantjes waren al klaar voor oogst. De politie is nog op zoek naar de verdachte van deze zaak.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---