Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt korting op CAR-/Montageverzekering 27-10-2005
Nationale-Nederlanden biedt 15% korting op de eerstejaarspremie voor een CAR- of Montageverzekering als deze verzekering voor 1 januari 2006 wordt afgesloten. De korting geldt voor bedrijven die een AVB bij Nationale-Nederlanden hebben afgesloten maar nog geen CAR- of Montage-verzekering. Daarnaast ontvangen bedrijven die de AVB nog niet bij Nationale-Nederlanden hebben ondergebracht maar deze tijdens de actieperiode afsluiten, ook korting op een CAR- of Montageverzekering. Bouw en installatiebedrijven hebben naast een
aansprakelijkheidsverzekering (AVB), de CAR- of montageverzekering nodig om schade aan het werk of aan zaken die in bewerking zijn te dekken. Veel bouwbedrijven kennen het belang van een CAR-/Montageverzekering maar niet alle bedrijven blijken volledig verzekerd te zijn. Daardoor kunnen zij voor onverwachte situaties komen te staan omdat bijvoorbeeld de schade aan lopende projecten niet gedekt is op de AVB. Om de aandacht voor deze verzekering een extra stimulans te geven komt Nationale-Nederlanden met deze speciale kortingsactie.
De CAR- of Montageverzekering van Nationale-Nederlanden onderscheidt zich door de bouwkundigen van de Technische Buitendienst. Zij zorgen voor een deskundig onderzoek en snelle afwikkeling bij schade. Ook kunnen zij telefonisch of per mail gevraagd worden om advies. Bijvoorbeeld bij bijzondere of ingewikkelde bouwmethodes of op het gebied van schadepreventie. Daarnaast kunnen intermediairs een beroep doen op de speciale adviseurs Bouw, Vervoer en Transport van Nationale-Nederlanden.
Wordt de AVB en de CAR- of Montage verzekering ondergebracht bij Nationale-Nederlanden, dan heeft dit als gevolg dat er maar één schade-expert ingeschakeld hoeft te worden bij schade. Hierdoor wordt er tijd bespaard. Zijn beide polissen in een ZCB ondergebracht, dan geldt bij schade op beide polissen maar één keer het eigen risico. Nationale-Nederlanden biedt hiermee een bouwverzekeringsproduct met een scherpe propositie waardoor haar positie als bouwverzekeraar verder uitgebouwd kan worden.