Boston Scientific viert feestelijke opening van Europees...

Boston scientific

Boston Scientific viert feestelijke opening van Europees distributiecentrum in Kerkrade, Nederland

PARIS, October 27/PRNewswire/ --
Boston Scientific Corporation (NYSE: BSX) heeft vandaag de feestelijke opening aangekondigd van het nieuwe Europese distributiecentrum in Kerkrade, Nederland, dat de rol van belangrijkste distributiecentrum voor Europa en andere niet-Amerikaanse markten zal vervullen. De burgemeester van Kerkrade, Jos Som, en plaatsvervangend directeur Commissariaat Buitenlandse Investeringen in Nederland, Bas Pulles, kwamen bijeen met meer dan 200 werknemers van Boston Scientific voor de openingsceremonie.

In deze ultramoderne faciliteit van 25.000 vierkante meter en met drie verdiepingen wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën voor distributiecentra, waaronder een in hoge mate geautomatiseerd transportsysteem voor het verzamelen en verpakken. Het gebouw staat op 41.000 vierkante meter grond in het industriegebied Dentgenbach, op een afstand van 24 kilometer van het voormalige pand van het bedrijf in Beek. De faciliteit is strategisch gesitueerd in de nabijheid van distributiecentra voor verscheidene grote luchtvaartmaatschappijen.

'Het nieuwe distributiecentrum stelt ons in staat onze Europese en andere niet-Amerikaanse klanten sneller en efficiënter van dienst te zijn,' zei Jeff Goodman, president van Boston Scientific International. 'De investering in deze faciliteit van wereldformaat maakt deel uit van ons streven te voorzien in kwaliteit en service van het hoogste niveau voor onze klanten in Europa en over de hele wereld.'

Boston Scientifics Europese distributiecentrum zal dienst doen als belangrijkste distributiecentrum voor alle commercieel beschikbare producten in Europa, Azië, Zuid-Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Canada.

Het bedrijf heeft in september een subsidie van 1,5 miljoen euro ontvangen van het Ministerie van Economische Zaken in Nederland ter ondersteuning van de ontwikkeling van het distributiecentrum in Kerkrade.

Daarnaast waren functionarissen van de gemeente Kerkrade Peter Thomas, Ralph Wijckmans en Gilbert van Goethem, beleidsadviseur voor het ministerie van Economische Zaken Marnix Muller en vertegenwoordigers van de Limburgse Investeringsbank (LIOF) aanwezig bij de ceremonie.

Boston Scientific is een wereldwijde ontwikkelaar, fabrikant en marketeer van medische instrumenten, wiens producten in een breed scala aan interventionele medische toepassingen worden gebruikt. Zie voor verdere informatie: www.bostonscientific.com.

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen. Boston Scientific wil de lezer erop attent maken dat de werkelijke resultaten kunnen verschillen van de resultaten die in de op de toekomst gerichte verklaringen worden besproken en dat deze negatief kunnen worden beïnvloed door o.a. risico's die gepaard gaan met voorraad- en productdistributie, intellectueel eigendom, overheidsgoedkeuringen, de algemene bedrijfsstrategie van Boston Scientific en andere factoren zoals beschreven in de door Boston Scientific ingediende documenten van de Securities and Exchange Commission.

CONTACTPERSONEN:
Natacha Gassenbach (Europa)

+33-6-08-97-70-36 (mobiel)
Mediavoorlichting - Boston Scientific Corporation

Jurgen de Vries (Nederland)

+31-(0)-70-31-21-070 (kantoor)

+31-(0)-6-21-884-376 (mobiel)
Weber Shandwick Nederland

Website: www.bostonscientific.com

Source: Boston Scientific Corporation

Natacha Gassenbach (Europa), +33-6-08-97-70-36 (mobiel), Mediavoorlichting van Boston Scientific Corporation; of Jurgen de Vries (Nederland), +31-(0)-70-31-21-070 (kantoor),
+31-(0)6-21-884 376 (mobiel), van Weber Shandwick Nederland