Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 27 oktober 2005

11 bekeuringen aan de Vlashoflaan

TILBURG Agenten van het politieteam Tilburg Noord hebben gistermiddag een verkeerscontrole gehouden aan de Vlashoflaan in Tilburg. Bij deze controle heeft de politie 11 automobilisten een bekeuring gegeven omdat ze de autogordel niet om hadden.

Politie houdt verdachten aan na fietsdiefstal

TILBURG De politie heeft gistermiddag rond kwart voor vijf aan de Capucijnenstraat in Tilburg een 38-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Tilburg aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van diefstal c.q. heling van een fiets. Kort voor de aanhouding heeft de politie van een getuige de mededeling gekregen dat een gestolen fiets in een woning aan de Capucijnenstraat is binnengebracht. Als agenten daar een onderzoek instellen treffen ze op de achterplaats de 18-jarige Tilburger aan die bezig is om het slot van de fiets open te breken. Dan blijkt dat de 18-jarige dit doet in opdracht van de 38-jarige vrouw, waarop beiden worden aangehouden. De betrokken fiets is door de agenten in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tilburger heeft net iets te veel op

TILBURG Gisteravond, even na zes uur, hebben agenten aan de Bredaseweg in Tilburg een 63-jarige man uit deze stad aangehouden. Bij een verkeerscontrole ontdekten de agenten bij de Tilburger het gebruik van alcohol. Bij het afnemen van de blaastest blijkt dat de man gedronken heeft. In het politiebureau is door de ademanalyse een promillage iets boven het wettelijke toegestane minimum gemeten. De man heeft een rijverbod van één uur en een bekeuring mee naar huis gekregen.

TILBURG Aan de Korvelseweg in Tilburg hebben agenten vannacht om tien voor drie een 27-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij had te veel gedronken. In het politiebureau blies de man bijna 0.9 promille. De Eindhovenaar kreeg een rijverbod van 3 uur en de politie maakt tegen hem proces-verbaal op.

Tilburger gooit met chloor naar de politie

TILBURG Aan de Trompstraat in Tilburg hebben agenten gisteravond om kwart voor tien, een 33-jarige Tilburger aangehouden. De man gooide met chloor naar de politie.

Bromfietser raakt gewond bij aanrijding

TILBURG Een 30-jarige man uit Tilburg is vanmorgen rond halfvijf gewond geraakt toen hij op de kruising van de Midden Brabantweg en de Heikantlaan in aanrijding kwam met een bestelauto, die bestuurd werd door een 28-jarige vrouw uit Tilburg. De bromfietser liep hierbij een hersenschudding en kneuzingen op. Hij is door ambulancepersoneel overgebracht naar het TweeStedenziekenhuis in Tilburg.

Gestolen auto in brand gestoken

GOIRLE Aan het Laarsepad in Goirle hebben agenten vanmorgen rond kwart voor negen een uitgebrande auto aangetroffen. Via het chassisnummer van de auto hebben de agenten vastgesteld dat de auto vannacht is gestolen vanaf de Margrietstraat in deze plaats ten nadele van een 36-jarige Goirlenaar.

Auteur: Carel Bouman