CDA
25-10-05
Staatssecretaris Van Geel spreekt over luchtkwaliteit gemeente Den Haag
Tijdens het Rondje CDA in café-brasserie Dudok (Hofweg 1) te Den Haag, op donderdag 27 oktober a.s., van 17.30 tot 18.30 uur.

Partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt opent de bijeenkomst. Daarna volgt de toespraak van staatssecretaris Van Geel. Vervolgens is er gelegenheid met de staatssecretaris in debat te gaan.

Rondje CDA is een gezamenlijk initiatief van het landelijk CDA en het CDA-Den Haag. Eerder waren onder meer minister-president Balkenende, de ministers De Geus (SZW) en Van der Hoeven (OCW), fractievoorzitter Verhagen en partijvoorzitter Van Bijsterveldt te gast.

Manifest Om een gezond, veilig en leefbaar bestaan De toespraak van de staatssecretaris vindt plaats vlak voor het partijcongres op zaterdag 5 november a.s..
Tijdens dit congres wordt het manifest Om een gezond, veilig en duurzaam bestaan besproken en uiteindelijk vastgesteld. Het manifest telt circa 130 beleidsaanbevelingen op beleidsterreinen als milieu, energie, mobiliteit, ruimtelijke inrichting, natuur, landbouw, water en duurzame ontwikkeling. Er zijn ongeveer 130 amendementen ingediend door de CDA-achterban.

Op donderdag 24 november a.s. is er opnieuw een Rondje CDA. Gastspreker is dan burgemeester Deetman van Den Haag. Onderwerp is de positie van het lokaal bestuur.