Sceptici overtuigd van nieuw psoriasis verzorgingsproduct

Optoderma

Sceptici overtuigd van nieuw psoriasis verzorgingsproduct.

Warburg / Boedapest: Meer dan twee jaar duurde de worsteling om de jarenlange psoriasis patiënten te overtuigen van de effectiviteit van ons nieuwe natuurlijke psoriatische verzorgingsproduct, zegt Dr.Feleki, hoofd klinisch onderzoek en ontwikkeling van het Duits-Hongaarse Optoderma. Gelukkig hebben we de grootste horde weten te nemen en is het tij nu gekeerd.

'Met een flinke Europese omzetgroei over de eerste 6 maanden van 2005 zijn we uiteraard zeer tevreden. Cynisme en achterdocht lijken te zijn overwonnen. Maar dat heeft wel heel veel moeite, tijd en vooral geld gekost. Alternatieve therapieën en natuurlijke producten zoals die van ons, worden met name door de medisch gevestigde orde met argusogen bekeken. Gelukkig zijn er steeds meer artsen, vertegenwoordigers van psoriasis belangenverengingen en met name patiënten, die gewoonweg op basis van overtuigende resultaten hun ogen openen.'

De meeste psoriasis patiënten zijn diep teleurgesteld. Na een veelal jarenlange medicijnen en preparatenmarathon, zijn ze vaak alleen nog maar verder van huis. Het is dus volledig begrijpbaar dat deze groep zo sceptisch en zo weifelend reageert op nieuwe methoden en producten.

Het antwoord dat deze mensen hebben gehad, was de diagnose van psoriasis door hun huisarts of dermatoloog. Daarna was alles jarenlang onzeker, weinig helpt. Wat helpt voor de een, helpt vaak niet voor de ander. Ook het onbegrip van de omgeving over de aard van psoriasis en de wijze waarop velen op de huiaandoening reageren , verergeren de onzekerheid bij vele patiënten nog meer.

'Wij als fabrikant kunnen van alles communiceren met patiënten en experts, maar het bewijs van de effectiviteit van onze hypoallergene producten als Cellular Memorizer Lotion en Creme zit hem in het resultaat. En dat zonder schadelijke bijverschijnselen Wanneer men na jaren te hebben geleden aan typische psoriatische symptomen, vervolgens geheel of gedeeltelijk van deze symptomen verlost is, is men overtuigd.'

Vandaag de dag, zijn de grootste supporters van onze producten, diegene die ons vroeger met veel scepsis bejegende. Wellicht is dat onze grootste verdienste. Steeds meer tevreden patiënten, steeds meer zelfhulpgroepen die mee willen doen in het gesprek, de ontwikkeling en de begeleiding. Ook onder de wat meer holistische artsen en breder georiënteerde conventionele artsen en dermatologen wordt de support in vele landen met de dag groter.

Op wereld psoriasis dag (29 oktober) introduceert Optoderma haar Cellular Memorizer Scalp Gel op de Europese markt. Een verzorgingsproduct dat is uitontwikkeld gezamenlijk met een groep psoriasispatiënten en getest met behulp van vertegenwoordigers van een psoriasis zelfhulpgroep in Duitsland.

Medisch / klinisch info: Contact adres: bij het artikel voor Nederland, Belgie, Frankrijk.

Medisch: Dr.Attila Feleki, MD. Hoofd Klinische research en ontwikkeling. Voertaal: Engels / Hongaars.

Contact: a.feleki@optoderma.com, fax: +36 1 2162161

Voor het artikel voor Nederland

Algemeen Beleid, Markt: Theo.A.C.Migo. Voertaal: Nederlands, Engels, Duits

contact: th.migo@optoderma.com, tel.mobiel: + 36309461719, fax:+36 1 2162161

Company: Optoderma Hungary. www.optoderma.com , info@optoderma.com