Ingezonden persbericht


Persbericht

Veelzijdige laptoptas biedt de zakenreiziger praktisch comfort

~ Kensington s Contour Overnight Notebook Roller laat de mobiele professional op stijlvolle wijze werken, slapen en reizen ~

Houten, 27 oktober, 2005 - Kensington, fabrikant van computeraccessoires, introduceert een laptoptas voor zakenreizigers die regelmatig een overnachting maken.

De Contour Overnight Notebook Roller is groot genoeg voor een 17 notebook, biedt ruimte aan kleding en documenten en kan soepel voortgetrokken worden op zijn geïntegreerde wieltjes.

De tas is speciaal ontworpen voor zakentrips met overnachting. De compartimenten in de ruime tas zijn flexibel waardoor de ruimte optimaal te benutten is. De tas is voorzien van een compartiment, dat met een rits afgesloten wordt voor kleding en er zijn speciale, waterdichte vakken voor toiletspullen. In het buitenste vak kunnen mappen, pennen, laptopaccessoires en andere benodigdheden bewaard worden. Opbergvakken aan de buitenkant zorgen ervoor dat tickets, sleutels en waterflessen gemakkelijk toegankelijk zijn.

De American Chiropractic Association bevestigt het ergonomische ontwerp van de Contour-lijn. Bij het tillen van de koffer wordt het gewicht van de tas dicht bij het lichaam gehouden, waardoor gebruikers verzekerd zijn van extra comfort. De Contour Overnight Notebook Roller is voorzien van de gepatenteerde SnugFit- en DropShield-systemen die notebooks beschermen tegen stoten. De laptoptas is voorzien van een gebogen telescopische hendel met vier standen waardoor de tas altijd rechtop blijft staan en arm en pols in een comfortabele neutrale positie blijven tijdens het voortrollen.

Met deze tas maken we het reizen en overnachten van veel zakenreizigers eenvoudiger. Zij hoeven nu niet meer twee verschillende tassen mee te nemen op reis of hun laptop mee te nemen in een tas die geen bescherming biedt , aldus Robert de Vries, sales en marketing manager bij Kensington Benelux. De Contour Overnight Notebook Roller is ruim genoeg om te gebruiken bij een meerdaags verblijf, is degelijk en ziet er ook nog mooi uit. Daardoor is het een uitstekende keuze voor handbagage.

De tas is gemaakt van sterk 1680 denier ballistic nylon. Verder wordt de tas geleverd met tas een levenslange garantie. Met de afmetingen van 32x23x46cm kan de tas gebruikt worden als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen.

De Kensington Contour Overnight Roller is verkrijgbaar bij de betere computer reseller. De verkoopprijs is 119 euro.

De Contour Overnight Notebook Roller is de laatste toevoeging aan de succesvolle lijn van Kensington s Contour-tassen, gemaakt om professionals gemakkelijk hun notebooks mee te laten nemen. De Contour Notebook Roller is een laptop trolley met ruimte om de laptop veilig mee te nemen. Net als de Overnight-versie hij heeft een ergonomisch handvat waardoor hij makkelijk is in het gebruik.

Meer details kunt u vinden op de website van Kensington: www.kensington.com.

(435 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington Europe
Al meer dan twintig jaar ontwerpt Kensington Europe innovatieve producten naar de wensen van computergebruikers thuis, op het werk of onderweg. Kensington Computer Accessoires verenigt creativiteit met bruikbaarheid en eenvoud om gebruiksvriendelijke en handige hulpmiddelen te bieden voor mobiel werken.

Kensington biedt intussen meer dan 300 toonaangevende technologische accessoires waaronder de populaire Expert Mouse Trackball. De Pocketmouse Pro Wireless Mouse, de Notebook Power Adapters en andere toepassingen voor Windows en Mac computers. Simpele, handige producten zoals de WIFI Finder 802.11 Network Detector en FlyLight USB Computer Light zijn trendsettend geweest voor de industrie. De industriele standaard is nog steeds de MicroSaver Notebook Security Cable van Kensington. Kensington biedt daarnaast een complete lijn van notebook tassen en ergonomische bureau accessoires, waaronder verbindingsstukken en beeldschermfilters.

Kensinton s producten zijn erop gericht het leven van de mobiele werker makkelijker te maken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de productiviteit van bedrijven gemaximaliseerd wordt en dat hardware beveiligd is als er niemand op kantoor is.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, England. Kensington Technology Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Kijk voor meer informatie op de Kensington website: www.kensingtoneurope.com.

Kensington, MicroSaver, and FlyLight are U.S. registered trademarks of ACCO World Corporation with issued registrations and pending applications on other countries throughout the world. Expert Mouse is a U.S. registered trademark of ACCO World Corporation.PocketMouse and Digitally Active are trademarks of ACCO World Corporation. The Kensington Promise is a service mark of ACCO World Corporation. All other registered and unregistered trademarks are the property of their respective owners. © 2004 Kensington Technology Group, a division of ACCO Brands, Inc. 11/04. All rights reserved.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com Web: www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com