NV NOM, Investerings- ontwikkelingsmaatschappij voor Noord- Nederland

aan De Facilitaire Dienst Nederland

VKF III stelt risicodragend kapitaal beschikbaar aan De Facilitaire Dienst Nederland

26 oktober 2005

VKF III (een 100% dochterfonds van de N.V. NOM) stelt risicodragend kapitaal beschikbaar aan De Facilitaire Dienst Nederland in Heerenveen. Deze onderneming ondersteunt bedrijven bij facilitaire vraagstukken en begeleidt nieuw- en verbouw van bedrijfspanden. Het risicodragend kapitaal voorziet in de behoefte om de groei van de onderneming te financieren.

Bij De Facilitaire Dienst Nederland werken tien mensen, naar verwachting zal dit aantal groeien tot meer dan twintig in 2008. Opdrachten komen uit het hele land. Op dit moment voert De facilitaire Dienst Nederland opdrachten uit in onder andere Hoorn, Amsterdam en Groningen.

Werkwijze
De Facilitaire Dienst Nederland bestaat sinds mei 2005 en helpt bedrijven bij projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting. Het is een samenwerkingsverband tussen bedrijven met verschillende expertises die allemaal een bijdrage leveren aan de specifieke vragen van een bedrijf. De Facilitaire Dienst Nederland brengt zo kennis en ervaring van verschillende bedrijven bijeen.