Ingezonden persbericht


----------

Persbericht

Motherhood in actie voor Pakistan

Op verzoek van de Pakistaanse ambassadeur komt stichting Motherhood in actie voor de getroffenen van de aardbeving in Kashmir, Pakistan.

Motherhood organiseert al 14 jaar pakkettenacties naar kinderen en moeders in oorlogs- en rampgebieden wereldwijd. Een team Motherhood moeders brengt de hulp zelf met vrachtwagens ter plekke, zodat alles rechtstreeks in de goede handen komt.

Dit keer is de actie speciaal gericht op kinderen. Omdat in het gebied de winter voor de deur staat, start vanaf 27 oktober de actie 'Een paar wantjes voor warme handjes'.

Motherhood vraagt aan iedereen die iets praktisch en persoonlijks wil doen, een bananendoos voor een kind te vullen met warme kleding, schoeisel en dekens. Deze kunnen bij een inzamelpunt worden ingeleverd. Informatie over de inhoud van de bananendoos en de adressen van de inzamelpunten kunt u op onze site vinden.

Bij aflevering van uw bananendoos vult u een donateurs strookje in voor de vervoerskosten à ¤ 20,-. Dan zorgen wij ervoor dat uw kinderpakket daadwerkelijk op de juiste plaats terechtkomt.

Bent u al donateur dan kunt u hetzelfde donateurs strookje invullen met een eenmalige machtiging van ¤ 20,-.

Donateurs strookjes kunt u uitprinten via onze website of vinden bij de inzamelpunten bij inlevering van uw kinderpakket.

Daarnaast start de stichting de inzameling van giften van particulieren en bedrijven, om tentmateriaal en voedsel aan te schaffen. Dit gaat samen met de pakketten mee met het vrachtwagentransport, dat naar verwachting 21 november zal gaan rijden.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.motherhood.nl of bellen met het kantoor van Motherhood in Andijk 0228-59 37 42