Gemeente Tilburg

Datum
27 oktober 2005

Afspraken Pasja en bewoners

Naar aanleiding van gesprek in april 2005

In het verleden heeft er een schietincident op de Bredaseweg ter hoogte van coffeeshop Pasja plaatsgevonden. Daardoor is er bij de direct omwonenden onrust ontstaan. Naar aanleiding daarvan is er een gesprek geweest met de burgemeester en vervolgens hebben direct omwonenden en medewerkers van Pasja in april van dit jaar rond de tafel gezeten. Tijdens dit gesprek zijn er goede en duidelijke afspraken gemaakt met elkaar. Hieronder een opsomming van de gemaakte afspraken.

Afspraken


. Pasja zal meer aandacht geven aan de regels zoals die vermeld zijn in de vergunning als het gaat om parkeer- en geluidsoverlast. Bezoekers/klanten die de regels overtreden worden hierop aangesproken door medewerkers van Pasja.
. Omwonenden zullen Pasja daarbij helpen door klachten telefonisch of mondeling door te geven. Spreek elkaar aan en groet elkaar!
. Pasja zorgt ervoor dat de omgeving rondom de coffeeshop schoon gehouden wordt en zullen hun klanten daar ook op aan spreken.

Naar aanleiding van bovenstaande afspraken gaat het de laatste maanden beter. Direct omwonenden hebben laten weten dat de overlast is afgenomen. Het is belangrijk dat dit ook zo blijft, dus blijf elkaar aanspreken als er klachten of problemen zijn. Samen houden we de omgeving veilig en leefbaar!

Meer informatie

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 542 80 75 of per mail op bianca.van.oirschot@tilburg.nl


---- --