Politie Zeeland


---


W-6952-2005 Diefstal uit auto

In de Segeersstraat in Middelburg is een pakket uit een bestelbus weggenomen.
De chauffeur van de bus was even ergens naar binnen en had verzuimd zijn bus af te sluiten. Tijdens het afleveren van een pakket is een ander pakket uit zijn bus weggenomen. Het is niet bekend wat er in het pakket zat. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 10.30 en 10.45 uur vanmorgen.


O-6953-2005 Diefstal uit auto

In Burgh Haamstede, op de Hogeweg, is ingebroken in een geparkeerde auto.
Tussen 23 oktober 18.00 uur en 24 oktober 15.00 uur werd een slijptol ontvreemd. Door een ruit in te slaan is/zijn de dader(s) de auto binnengekomen.


W-6954-2005 Diefstal uit auto

In de Johan G. Schorerstraat in Middelburg werd in de nacht van woensdag op donderdag een auto opengebroken.
Uit de auto werd de radio ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.


W-6955-2005 Diefstal gsm

In een schoolgebouw in Middelburg werd donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur de gsm van een leerling gestolen.
De telefoon, waarvan de waarde niet bekend is, lag in een afgesloten ruimte en werd in een onbewaakt ogenblik weggenomen.


Z-6956-2005 Aanrijding in Axel

Op de kruising Tractaatweg / Buthdijk vond donderdag om 09.6 uur een aanrijding plaats.
Een 51-jarige, uit Bebra Iba (D) afkomstige, bestuurder van een vrachtauto + aanhanger reed over de Buthdijk. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 61-jarige Axelse automobilist. Beide voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.


W-6957-2005 Fietsenkijkavond in Vlissingen

Maandagavond 31 oktober a.s. is er van 19.00 - 20.00 uur een fietsenkijkavond op het politiebureau in Vlissingen, ingang in de Molenstraat.
Gevonden fietsen van heel Walcheren zijn daar gestald.


O-6958-2005 Airbags uit auto's gestolen

In de nacht van woensdag op donderdag werden bij een autobedrijf in de Amundsenweg in Goes vijf personenauto's opengebroken.
Uit alle auto's werd de airbag weggenomen. De totale waarde van de airbags bedraagt enkele duizenden euro's.


W-6959-2005 Diefstal scootmobiel

Woensdagochtend werd in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg een scootmobiel gestolen. De scootmobiel stond in een speciale ruimte bestemd voor dit vervoermiddel.
Het betreft een groene scootmobiel, merk Bootster, type TC met een houder voor een stok en met verzekeringsplaatje RLT 877. Ook de oplader werd weggenomen. De totale waarde bedraagt enkele duizenden euro's.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.