Digitale Gemeente Houten

Shirtsponsor voor Meisjes A1 Hockeyclub Houten

donderdag 27 oktober 2005 - Bron: Hockey Club Houten

Financiële dienstverlener OBP Groep uit Houten is de komende 3 jaar sponsor van het hoogste meisjesteam van HC Houten. Het team dat in de hoogste regionale klasse speelt, was al enige tijd op zoek naar een shirtsponsor. Enige maanden geleden wisten zij het zelfs voor elkaar te krijgen dat de regionale Tv-zender, RTV Utrecht, aandacht besteedde aan de zoektocht van de enthousiaste meiden.

OBP Groep, dat sinds 2000 in Houten aan het Spoor gevestigd is, houdt zich bezig met hypotheken, pensioenen, verzekeren en andere financiële diensten, voor zowel particulieren als bedrijven. In toenemende mate gebeurt dit via Internet onder namen als Hypotheekrente.nl, Spaarconsument.nl, Selectkrediet.nl, etc.

Directeur Erik Jan Visser geeft als reden voor de sponsoring. Door onze internetactiviteiten heeft de naam OBP meer en meer alleen nog lokaal betekenis. Tenminste als de mensen die ons pand passeren of onze naam anderszins tegenkomen, weten waar OBP zich mee bezighoudt. Honderden mensen komen regelmatig bij ons geld pinnen, zonder dat zij weten dat wij één van de grootste aanbieders in Nederland zijn op hypotheekgebied. Wij willen graag dat de Houtense bevolking ons kent als Houtens bedrijf waar je zomaar vrijblijvend naar binnen kunt stappen voor een goed advies op financieel gebied. Daarnaast willen wij graag iets meer doen dan alleen onze naam op een shirt te zetten. Wij willen graag een band met het door ons gesponsorde project. Daarom hebben wij de meiden duidelijk gemaakt dat zij bij ons ook welkom zijn voor stages, vakantiewerk en later mogelijk zelfs een vaste baan. Er werken bij OBP inmiddels zon 100 personen, wat betekent dat wij regelmatig nieuwe medewerkers zoeken.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het pand van OBP werd het contract getekend en kregen de meiden de nieuwe kleding uitgereikt.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).