Politie Zeeland


---

O-6960-2005 Diefstal jas
In een schoolgebouw in Goes werd woensdag tussen 08.00 en 16.00 uur de jas van een leerling van de kapstok gestolen.
De waarde van de jas bedraagt meer dan honderdvijftig euro.

W-6961-2005 Diefstal uit auto
In de nacht van woensdag op donderdag werd in Girsesland in Middelburg een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een tas met een gsm en persoonlijke papieren gestolen.

W-6962-2005 Resultaten aangekondigde gordelcontrole
Donderdag werd van 08.00 - 17.30 uur gordelcontrole gehouden op de volgende locaties: Waterstraat in Oostkapelle, Singel in Domburg, Van Cittersweg in Arnemuiden, Oude Rijksweg in Nieuw en Sint Joosland, Verlengde Kanaalstraat in Oost-Souburg.
In totaal werden 523 voertuigen gecontroleerd en kregen 46 personen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

Z-6963-2005 Verkeerscontrole in Hulst
Donderdag werd een verkeerscontrole gehouden in Hulst. De controle vond plaats in de volgende straten: Zandstraat, Zoetevaart, Zoutestraat, Van der Maelstedeweg, Steensedijk, Gentsestraat, Kleine Bagijnestraat, Steenstraat en Koolstraat. Er werden de volgende bekeuringen uitgeschreven:
Zandstraat: 1x geen bromfietscertificaat;
Zoetevaart: 8x geen autogordel, 1x niet handsfree bellen;
Zoutestraat: 3x geen autogordel, 1x slecht uitzicht tractor, 1x bromfiets uit verkeer;
Van der Maelstedeweg: 1x teveel snelheid, 1x geen hulpkoppeling;
Steensedijk: 1x fietser op het trottoir;
Gentsestraat: 1x bromfietser zonder helm;
Kleine Bagijnestraat: 3x fietsers tegen de rijrichting in;
Steenstraat: 1x rijden tegen de rijrichting in;
Koolstraat: 1x geen bromfietshelm, 1x geen hulpkoppeling, 1x geen gordel, 1x gladde band.

W-6964-2005 Vrouw geslagen en getrapt in Middelburg
Op de Bodenplaats in Middelburg werd donderdag tussen 14.55 en 15.05 uur een 22-jarige automobiliste uit Terneuzen door een onbekende man geslagen.
De vrouw wilde op een vrijgekomen parkeerplaats parkeren en had daarvoor al een kaartje gekocht. Een andere automobilist kwam de parkeerplaats oprijden en parkeerde zijn auto in de vrije ruimte, waar inmiddels de vriendin van de vrouw stond te wachten. Toen de Terneuzense bestuurster de man hierover aansprak begon hij te schelden, gaf haar enkele klappen en een trap. De twee werden door een andere man uit elkaar gehaald. De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland