Gemeente Sluis


PERSBERICHT - 25 oktober 2005

Voorlichtingsavond gebiedsplan West Zeeuwsch-Vlaanderen

Op 27 oktober 2005 om 19.30 uur is er een voorlichtingsavond over de uitvoeringsplannen van het gebiedsplan West Zeeuwsch-Vlaanderen in het Ledeltheater in Oostburg. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. De deuren zijn vanaf 19.00 uur open.

Thijs Kramer, gedeputeerde landinrichting en voorzitter van de gebiedscommissie, geeft een korte toelichting op de kavelruil, het plan Waterdunen, het loket GebiedsGerichte Aanpak West Zeeuwsch-Vlaanderen, stand van zaken Rood voor Groen voor kwaliteitsverbetering van de campings en de natuurvriendelijke oevers. Vervolgens (om ± 20.00 uur) vertelt John Beijersbergen, coördinator natuurontwikkeling over de algemene natuurstreefbeelden van natuurontwikkelingsprojecten Linie West, de Platte, Austerlitzpolder, Groote Gat Oostburg, Strijdersgatpolder, Heirweg, de Reep, Olieschans, fort Berchum, begraafplaats Schoondijke, Sophiapolder 2 en de Zwinpolder.
Vanaf ongeveer 20.30 uur is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het bekijken van plannen en schetsen.

---

Noot voor de pers:
U bent van harte welkom op de voorlichtingsavond Gebiedsplan West Zeeuwsch-Vlaanderen op 27 oktober om 19.30 uur in het Ledeltheater. Graag tot ziens!

Voor nadere inlichtingen:
Gemeente Sluis:
Team Voorlichting, tel. 0117 - 457 124