ReCell


ReCell BV
Weg en Bos 89, 2661 DM Bergschenhoek

Help de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan!

Door uw oude mobiele telefoon en/of pda op te sturen, steunt u de slachtoffers met EUR3,50 per ingezonden toestel.

Stop uw oude mobiele telefoon/pda in een envelop en stuur deze naar Antwoordnummer 91108, 3009 WB Rotterdam. ReCell betaalt de portokosten en zorgt voor een milieuvriendelijk hergebruik van uw oude mobiele telefoon/pda.

Wilt u de actie steunen met een groot aantal mobiele telefoons, belt u dan naar 010 - 440 36 66. Dan zorgt ReCell voor het transport.

Over ReCell

ReCell is de eerste organisatie die een inzamelings- en recyclingprogramma heeft ontwikkeld, waarbij zij het voor consumenten, bedrijven en overige organisaties aantrekkelijk maakt oude mobiele telefoons en/of PDA's in te leveren.

Ieder jaar worden er miljoenen telefoons en PDA's gebruikt en afgedankt. Het doel van ReCell is het maximaal retour krijgen van mobiele telefoons en PDA's incl. batterijen dmv een eenvoudig en efficiënt retoursysteem en het recyclen van onderdelen op een milieu-verantwoorde manier.

Nieuwe inzamelingsactie

Op 08-08-2005 is de inzamelingsactie van Stichting AAP ism met T for Telecom van start gegaan. Klik hier om alle promotionele items van deze actie te bekijken.

Een goed doel steunen?

Meer informatie over het inzamelen van oude mobiele telefoons en PDA's? Neem hier contact op met ReCell.

www.recell.nl © ReCell 2005