Met CKV-bonnen naar Kane en Robbie

Stichting cjp

CJP en Postkantoren BV hebben onlangs een contract gesloten. Vanaf 20 oktober aanstaande kunnen CKV-bonnen ingeleverd worden bij 151 grotere Postkantoren. Leerlingen die het vak CKV (Culturele Kunstzinnige Vorming) volgen kunnen zo voordelig naar hun droomconcert.

Jaarlijks ontvangen 200.000 leerlingen op de middelbare school voor het vak CKV voor 22,50 euro aan bonnen en een gratis CJP-pas. Hiermee kunnen zij bezoeken aan theater, musea, bioscopen, poppodia en festivals bekostigen. Vanaf 20 oktober kunnen leerlingen de CKV-bonnen ook gebruiken voor de aankoop van hun concertkaarten bij het Postkantoor van Mojo Concerts of hun toegangskaarten voor grote culturele evenementen, zoals Beauty and the Beast en AIDA.

Jaarlijks worden meer dan 1,2 miljoen cultuurbezoeken door jongeren met een CKV-bon ondernomen. 'Jongeren kunnen nu al een CJP-pas op het Postkantoor kopen of er het CJP Magazine halen. De CKV-bonnen zijn een nieuwe mogelijkheid om de producten van het Postkantoor weer onder de aandacht van jongeren te brengen', aldus Kees Hoendervangers, directeur van Postkantoren BV.

CJP voert in opdracht van het ministerie van OCW het CKV-project uit. Marjolein de Boer, directeur CJP is erg tevreden met deze samenwerking: 'We zijn erg blij met de mogelijkheid om CKV-bonnen in te leveren voor grote concerten. Popconcerten zijn anders voor jongeren nog vaak te duur.'