PERSBERICHT - 2005-10-27

Voor vlucht naar Johannesburg of Kaapstad via Frankfurt

Laagste ticketprijs Zuid-Afrika nu al naar 399

In de periode 1 november tot en met 13 december 2005 kan al voor 399 (exclusief belasting) vanuit Amsterdam naar Johannesburg of Kaapstad gevlogen worden. Deze prijs geldt met overstap in Frankfurt.

Wanneer vanuit Amsterdam via Londen, Zürich of Parijs gevlogen wordt is de ticketprijs 499 (exclusief belasting). Met dit bijzonder lage tarief proberen SAT en SAA een bijdrage te leveren om van Zuid-Afrika een nog voordeliger vakantiebestemming te maken.

Speciale aanbiedingen
De Nederlandse touroperators die Zuid-Afrika in hun pakket hebben opgenomen, hebben op basis van deze ticketprijs diverse speciale aanbiedingen ontwikkeld. Op de website
www.southafrica.net/voordeligzuidafrika kunnen belangstellenden een overzicht vinden van de touroperators waar zij terecht kunnen voor het 399-tarief. Via de speciale actiesite van South African Tourism kan direct doorgelinkt worden naar een touroperator. De touroperators zullen ook via hun eigen netwerk het zeer goedkope tarief naar Johannesburg en Kaapstad onder de aandacht van reisbureaus en potentiële Zuid-Afrika reizigers brengen.

Veel reclamespots
Vanaf 31 oktober tot en met 20 november zullen via de zenders Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM in totaal 234 door South African Tourism en South African Airways geïnitieerde reclamespots worden uitgezonden om deze actie onder de aandacht van de consumenten te brengen. Ook zullen de verschillende touroperators deze actie in de komende periode massamediaal ondersteunen.

NOOT VOOR REDACTIES (