Ingezonden persbericht

Mijdrecht, 27 oktober 2005

Nieuwe complete multivitamine met natuurlijk groene thee-extract EGCG

Supradyn WeightSmart bevordert de stofwisseling voor een gezond gewicht

Vanaf je dertigste kan je stofwisseling langzamer gaan werken. Niet voor niets merken veel vrouwen en mannen dat ze na die leeftijd hun gewicht moeilijker op peil kunnen houden. Bayer Consumer Care introduceert Supradyn WeightSmart, een nieuwe complete multivitamine met het natuurlijke groene thee-extract EGCG, dat de stofwisseling bevordert ter ondersteuning van een gezond gewicht. Naast de dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen bevat Supradyn WeightSmart een specifieke dosering B-vitamines en het natuurlijke groene thee-extract EGCG. Deze bestanddelen bevorderen de stofwisseling. In combinatie met evenwichtige voeding en voldoende beweging ondersteun je zo een gezond gewicht. Supradyn WeightSmart is verkrijgbaar bij drogist en apotheker.

Goede stofwisseling

Vanaf je dertigste kan je stofwisseling langzamer gaan werken. De lichaamscellen zetten de verteerde voedingsstoffen uit je voeding dan minder snel om in energie. Dat is een natuurlijk en logisch verschijnsel, want als je lichaam is volgroeid, vermindert de energiebehoefte. Als je na je dertigste dus net zoveel blijft eten als daarvoor, slaat je lichaam het teveel op in je vetreserves. Veelgehoorde verzuchtingen als 'Ik kan niet meer alles eten' of 'Ik ben ook geen achttien meer' kunnen dus kloppen. Bij een gelijkblijvend eetpatroon kun je sneller aankomen. Zeker als je ook niet voldoende beweegt.

Supradyn WeightSmart biedt extra 'ondersteuning' voor een gezond gewicht. Met één tablet per dag wordt je stofwisseling bevorderd. Je moet daarbij wel gezond eten en voldoende bewegen, zodat je de vrijgekomen energie verbruikt.

Extra bestanddelen

Supradyn WeightSmart bevordert de stofwisseling. De multivitamine bevat een specifieke dosering van de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12, die in synergie de stofwisseling helpen te bevorderen. Daarnaast speelt het bestanddeel EGCG uit een natuurlijk groene thee-extract een belangrijke rol. Het extract epigallocatechine gallaat (EGCG) bevordert de stofwisseling. Verder is van groene thee bekend dat het anti-oxidanten bevat.

Gebruik

Supradyn WeightSmart kun je dagelijks gebruiken. De dosering is éénmaal daags één tablet. Neem deze met voldoende water in, bij voorkeur bij de maaltijd. Supradyn WeightSmart is vrij verkrijgbaar bij drogist en apotheker. De consumentenadviesprijs is ¤ 8,95 voor een verpakking van dertig stuks en ¤ 15,95 voor één van zestig stuks.

Over Bayer Consumer Care

Bayer Consumer Care is een divisie van Bayer HealthCare, een onderdeel van het Bayer concern. Bayer is een op innovatie en groei gerichte multinational met kernactiviteiten op het gebied van gezondheid, voeding en hoogwaardige materialen. Bayer is wereldwijd vertegenwoordigd en telt meer dan 113.000 medewerkers. De Consumer Care divisie bekleedt een toonaangevende positie op het gebied van receptvrije merkgeneesmiddelen en gezondheidsproducten voor de consumentenmarkt.

In Nederland is Bayer Consumer Care marktleider op het gebied van receptvrije merkgeneesmiddelen en gezondheidsproducten die vrij verkrijgbaar zijn bij drogist en apotheker. Het bedrijf is actief in vijf productcategorieën: vitamines, pijnstillers, maagzuurremmers, hoest- & verkoudheidsproducten en huidverzorging. Bekende merken zijn Saridon, Aleve, Aspirine, Aspro, Finimal, Sinaspril, Rennie en Canesten. Voor de gezondheidsproducten zijn dit merken als Supradyn, Priorin en Dampo. Bijna elk gezin in Nederland heeft wel één van deze merken in huis. Bayer Consumer Care is gevestigd in Mijdrecht.

Noot voor de redactie -