Provincie Zuid-Holland

Afsluiting N 218 in Oostvoorne

In het weekend van 28 tot en met 31 oktober is de kruising van de Kleidijk of Groene Kruisweg (N 218) met de Brielseweg in Oostvoorne afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer.

Door de provincie Zuid-Holland wordt in samenwerking met de gemeente Westvoorne op de kruising van de Provincialeweg N 218 met de Brielseweg een turborotonde aangelegd. Voor deze aanleg is het noodzakelijk alle wegen die leiden naar de te maken rotonde een weekend volledig af te sluiten tussen vrijdag 20.00 uur en maandagmorgen 5:00 uur. Tijdens de afsluiting is doorgaand autoverkeer door Oostvoorne tussen de twee delen van de N 218 niet mogelijk.

OmleidingHet verkeer tussen de N 496 Westvoorneweg en de N 218 Brielse dam v.v. wordt tijdens dit weekend omgeleid over de N 57 en de N 15. Verkeer van de A15, Brielle en N 496 van en naar Oostvoorne wordt omgeleid over de Pinnepot. Buslijn 103 Rockanje-Spijkenisse van Connexxion rijdt gedurende de afsluiting de aangegeven omleidingsroute. Informatie wordt op de haltepalen aangegeven.

InternetVan de voortgang van de werkzaamheden die met de afsluiting samenhangen zal melding worden gedaan op de website van de provincie www.zuid-holland.nl thema verkeer en vervoer, werk aan de weg.

Bron: afdeling Communicatie 070 - 441 66 22