Provincie Utrecht

Actie provincie Utrecht: gratis toeristisch magazine

28-10-2005 -

Utrecht- 52 weken genieten - onder deze naam is begin van dit jaar een toeristisch magazine verschenen over de provincie Utrecht. Het glossy blad is een uitgave van Utrecht, Toerisme & Recreatie (UTR) en verkrijgbaar in de winkel voor 5,95,- euro. De provincie Utrecht - opdrachtgever van het UTR - biedt het magazine nu gratis aan.

Ontdek de vele gezichten van de provincie Utrecht

Deze speciale actie is bedoeld om de inwoners van de provincie Utrecht te laten ontdekken welke verrassende mogelijkheden de provincie heeft op het gebied van recreatie en toerisme. Jong, oud, cultuurliefhebber, natuurmens of shopfreak: de provincie Utrecht heeft voor iedereen wat te bieden. Het eerste nummer van Utrecht - 52 weken biedt informatie over zaken als:


-Winkelen in creatief Utrecht

-Fietsen langs de Kromme Rijn en de Langbroekerwetering
-Culturele evenementenkalender voor 2005
-De terrassen van aantrekkelijk Amersfoort
-De meest uitnodigende en leukste hotels, gasthuizen en bed and breakfastadressen

Het gratis magazine van 115 pagina's bevat ook een overzicht van de VVV's in de provincie Utrecht, diverse stadsplattegronden en arrangementen met serviceinformatie voor bezoekers.

Reageer snel!
U kunt het gratis magazine aanvragen door een bezoek te brengen aan de website van de provincie Utrecht, www.provincie-utrecht.nl Na uw bestelling wordt het magazine zo spoedig mogelijk verzonden. Reageer snel, want het aantal gratis exemplaren is beperkt en wordt door de provincie Utrecht beschikbaar gesteld zolang de voorraad strekt.

Meer informatie: Ron van Dopperen, telefoon 030- 258 3196

Laatst gewijzigd op 28-10-2005. Paginabeheer: Ron van Dopperen