Ingezonden persbericht


NESCAFÉ Live38 on Tour in Breda met Xander de Buisonjé, Ruth Jacott en Paul de Leeuw

Hilversum, 14 oktober 2005 De volgende NESCAFÉ Live38 on Tour vindt plaats op vrijdag 28 oktober in Bar Dancing Kerkplein in Breda. Tijdens deze vijfde editie van dit jaar treden niemand minder dan Xander de Buisonjé, Ruth Jacott en Paul de Leeuw op. Onder begeleiding van de band Evers Slaat Door van Radio 538 DJ Edwin Evers brengen zij een aantal covers en eigen nummers ten gehore. De exclusieve toegangskaarten zijn van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober te winnen bij Evers Staat Op , via live38.nl en door LIVE te sms en naar 5380.

NESCAFÉ Live38 on Tour

In 2004 is Radio 538 van start gegaan met NESCAFÉ Live38 on Tour. Dit zijn superexclusieve, intieme concerten waarbij de band Evers Slaat Door centraal staat. De band heeft samen met vele 'Groten der Nederlandse Popmuziek' al menig café op z n kop weten te zetten. Door dit succes staan dit jaar in totaal zes edities met exclusieve optredens gepland op verschillende plaatsen in Nederland. De eerste vier hebben reeds plaatsgevonden in Arnhem, Leiden, Den Haag en Eindhoven. Tijdens de laatste editie op vrijdag 26 augustus in Eindhoven traden Jan Smit, Rob de Nijs en Jacqueline van Krezip op.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Op Radio 538 hoor je Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits uit een jong verleden en natuurlijk populaire deejays als Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize en Wessel van Diepen. Meer informatie is te vinden op radio538.nl en radio538.info.

NESCAFÉ

NESCAFÉ is het grootste koffiemerk ter wereld en één van de pijlers van Nestlé, het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Per jaar worden er maar liefst 100 miljard kopjes NESCAFÉ gedronken. Al ruim 60 jaar staat NESCAFÉ voor topkwaliteit koffie en koffiespecialiteiten. Het thuissucces is groot, mede dankzij de vele à la carte koffievariëteiten, maar ook op de professionele markt groeit de populariteit van NESCAFÉ snel. Meer informatie is te vinden op www.nescafe.nl.



Ingezonden persbericht