Ingezonden persbericht


Van Diepen s Dance Department nummer 1 in de Podcast Top 20

Hilversum, 28 oktober 2005 - Van Diepen s Dance Department voert de officiële Podcast Top 20 aan. Het is de eerste enhanced podcast-show die de nummer 1 plek in deze lijst bereikt. De Engelstalige podcast bereikt de hoogste notering al na 1,5 maand. Ook vanuit het buitenland zijn de reacties overweldigend. De show is een speciaal gemixt uur, gepresenteerd door Wessel van Diepen en bevat een half uur durend gast optreden van een bekende dj, voorafgegaan door een half uur lang de beste nieuwe dance platen. Elke woensdag wordt een nieuwe aflevering gepubliceerd op dancedepartment.nl.

Dankzij nieuwe podcasting-technologieën is het nu ook mogelijk om beelden mee te sturen, het zogenaamde enhanced podcasting. Radio 538 is het eerste radiostation in Nederland dat een enhanced podcast aanbiedt, geschikt voor de internationale markt. Radio 538 biedt naast de speciale Van Diepen s Dance Department ook reguliere podcasts aan van de hoogtepunten uit Evers Staat Op, Ruuddewild.nl, MiddenindeNachtRick en Op de Valreep met Barry Paf. Op de podcast-pagina op radio538.nl wordt precies uitgelegd hoe gebruikers van de iPod of een ander type MP3-speler deze podcasts kunnen downloaden. Alleen in de maand september verstuurde Radio 538 al 200.000 MP3's via dit kanaal.

Op nummer 2 in de Podcast Top 20 staat het Radio 538 ochtendprogramma Evers Staat Op. Het middagprogramma Ruud de Wild neemt de zevende plek in op de lijst en Het beste van Radio 538 heeft de twaalfde notering.

Van Diepen s Dance Department

De meest spraakmakende platen en de beste dj's vinden elkaar elke zaterdagavond tussen 8 en 12 bij Wessel van Diepen in Dance Department op Radio 538. The Saturday Night Soundtrack voor de echte dance die hards.

Van Diepen's Dance Department niet alleen op zaterdag van 20.00 tot 24.00 uur, maar ook 24 uur per dag 7 dagen per week via www.dancedepartment.nl