Gemeente Capelle a/d IJssel

Wijkschouw Oostgaarde 28 oktober 2005

Logo Capelle voor veiligheid

Op vrijdag 28 oktober 2005 vindt er een wijkschouw plaats in Oostgaarde. Wethouder Tineke Keuzenkamp gaat dan samen met bewoners de wijk in om problemen in de openbare ruimte te bekijken. Naast de wethouder zijn bij de schouw ook deskundigen van de gemeente aanwezig op het gebied van groen en buitenruimte.

Aankaarten probleem

Wilt u een probleem aankaarten dat nog niet bekend is bij de gemeente en dat verder gaat dan de losliggende stoeptegel? Geef het probleem dan op! U kunt uw suggestie voor de wijkschouw vóór 15 oktober 2005 opgeven bij Werner Kasten, afdeling Wijk- en Buurtbeheer, e-mail: w.kasten@capelleaandenijssel.nl, telefoon 010-2848725.

Selectie

Om de wijkschouw goed te laten verlopen, wordt er vooraf samen met de Wijkoverlegplatforms en de deskundigen van de gemeente een selectie gemaakt. Zo kunnen de meest prangende problemen de aandacht krijgen, die ze verdienen. Het streven is om per wijk drie tot maximaal vijf locaties aan te doen, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het probleem. Als er veel relevante suggesties binnenkomen dan wordt er mogelijk later een tweede wijkschouw gehouden. De aanmelders van de geselecteerde problemen worden door de gemeente uitgenodigd om mee te gaan met de wijkschouw.

Eenvoudige klachten: Informatiecentrum

Eenvoudige klachten over de openbare ruimte kunt u doorgeven aan het Informatiecentrum, telefoonnummer 010-2848484.

De wijkschouw is onderdeel van het Integraal Veiligheidsbeleid van de gemeente Capelle aan den IJssel. De wijkschouw vindt per wijk minstens een keer per jaar plaats en heeft als doel de leefbaarheid van de openbare ruimte te vergroten.