Gemeente Heerlen

Officiële ondertekening op 28 oktober

Parkstad Limburg krijgt platform openbare geestelijke gezondheidszorg

Op vrijdag 28 oktober 2005 wordt, om 15.00 uur, bij Pension Mijnzicht (Ganzeweide 125 te Heerlen) het Convenant Openbare Geestelijke GezondheidsZorg Parkstad Limburg (OGGZ) ondertekend. Daarmee krijgt ook deze regio een Platform OGGZ.

De belangrijkste doelstelling van het platform is de gezamenlijke inspanning van de aangesloten organisaties om de kwaliteit van leven en het gevoel van welzijn van sociaal kwetsbare mensen te verbeteren. Alleen op die manier kunnen zij zo snel mogelijk weer de regie over hun eigen leven ter hand nemen.

Naast de gemeente Heerlen en de Regio Parkstad Limburg neemt een aantal organisaties deel aan het Platform: RIMO Parkstad, het Leger des Heils, de Mondriaan Zorggroep, het Zorgkantoor Zuid-Limburg, de Politie, de GGD, de Stichting Zwerfjongeren Limburg en de Stichting Huiselijk Geweld Zuid-Limburg. Al deze organisaties zijn betrokken bij de zorg voor kwetsbare mensen, zoals daklozen, verslaafden, slachtoffers van huiselijk geweld en anderen.

Gemeente Heerlen,24 oktober 2005
Afdeling Communicatie

Monique Leurs, tel. (045)5604070

persvoorlichting@heerlen.nl


-----------------------

UITNODIGING

FEESTELIJKE ONDERTEKENING CONVENANT OGGZ PARKSTAD LIMBURG OP 28 OKTOBER 2005

Op 28 oktober 2005 vindt 's middags bij Pension Mijnzicht (Ganzeweide 125 te Heerlen) de feestelijke ondertekening plaats van het Convenant Openbare Geestelijke GezondheidsZorg Parkstad Limburg, waarmee ook in deze regio een Platform OGGZ in het leven geroepen wordt.

U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het programma luidt als volgt:

15.00 uur Ontvangst met koffie, vla en fris
15.30 uur Welkom
15.40 uur Een film waarin de samenwerking tussen de OGGZ-partners centraal staat
15.50 uur Muzikaal intermezzo
16.00 uur Ondertekening convenant door de deelnemers 16.10 uur Panelgesprek
16.40 uur Slotwoord
16.45 uur Borrel met garnituur en muziek

F.A.G. Hol,
Voorzitter Platform OGGZ Parkstad Limburg

(Aansluitend vindt overigens voor de daarvoor uitgenodigde medewerkers van de diverse instellingen een feestavond plaats met live-muziek, dinerbuffet en entertainment.)

Gaarne vóór 24 oktober a.s. doorgeven of u van deze uitnodiging gebruik maakt en aanwezig zult zijn, door middel van het sturen van e-mail aan: k.van.delft@heerlen.nl. Voor informatie kunt u terecht bij Karin van Delft, secretaris Platform OGGZ Parkstad Limburg, telefonisch te bereiken op maandag, dinsdag en donderdag onder nummer 045-5604533.


---- --