Ingezonden persbericht

Popcentrum Podium &

Muziekcafe De Troubadour

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK43

RADIO VERONICA EN HALLOWEEN IN TROUBADOUR & PODIUM

Hardenberg-, Vrijdag (28-10) begint het weekend in De Troubadour met de tweede editie van 'Veronica's Boogienight'. In samenwerking met Radio Veronica organiseert De Troubadour eens per maand een vrolijke 'gouwe ouwe party' met alle danceclassics uit de 80's & 90's en zo af en toe een uitstapje naar de zeventiger jaren. De warming-up doet de huisdeejays van De Troubadour en aanstaande vrijdag komt Veronicajock en 'Goud van Oud-presentator' Arlo van Sluis voor een spetterende finale. We kiezen ook weer de mooist geklede man of vrouw met als enige hoofdprijs: handenvol consumptiemunten. Tijdens Veronica's Boogienight is er plaats voor honderden gezellige mensen die van de sfeer en de muziek uit de 80's en 90's houden. In samenwerking met VERONICA hoor je de meest swingende hits van toen met natuurlijk veel discodreunen. Zaal open 21.00 uur.

Zaterdagavond (29-10) staat de maandelijkse Teenageparty vanaf 19.00 uur helemaal in het teken van één thema: HALLOWEEN! Als je er in 2004 bij was weet je waar we over praten. Big Fun & Big Party maar ook schrikken. Echt Halloween dus. Achter iedere deur en in elke donkere hoek kan 'iets' zitten en kan 'het' gebeuren. We hebben prachtige acts voor je alleen: jij weet niet wanneer en waar! De entree is 5 Euro maar dat is incl. 2 consumptiemuntjes, dat weet je. De HALLOWEEN TEENAGEPARTY is er voor 16-minners van 12 tot en met 15 jaar van 19.00 tot 23.00 uur. Je vrienden en vriendinnen zie je vanavond in een donker PODIUM. Absoluut geen alcohol en om 23.00 uur wordt zaal leeggemaakt.

Ook zaterdagnacht staat heel Podium in het teken van Halloween. Onder de titel HAPPY HALLOWEEN organiseert Podium een vrolijk Halloweenfeest met acts en artiesten. Natuurlijk staan onze beste jocks voor je klaar en is er de beste muziek. Hou jij van nachtelijk uitgaan en nachtelijke spanning? Een beetje erge nachtelijke spanning zelfs? Maak vanavond dan geen afspraken, want PODIUM organiseert: HAPPY HALLOWEENPARTY. Een superspannend feest zoals dat alleen in Podium kan. De rest is fake. Een griezelig goede nacht... slapen kan altijd nog! Meer informatie op www.poppodium.nl.

Einde persbericht