Praktijk Onderzoek Bloembollen en Bolbloemen


Open Dag PPO Bijen in Wageningen
29 oktober 2005, 10.00 tot 16.00 uur

PPO Bijen werkt inmiddels een jaar in Wageningen en opent haar deuren voor alle geïnteresseerden. Bezoekers kunnen de nieuwe bijenstand bekijken en kunnen zich uitgebreid laten informeren over de laatste onderzoeksresultaten, variërend van het verspreiden van antagonistische schimmels door bijen tot de nieuwste ontwikkelingen in Varroabestrijding.

De overstap van Hilvarenbeek naar Wageningen een jaar geleden was een grote stap, maar PPO Bijen heeft haar draai gevonden. De kantoren zijn in gebouw 107 aan de Droevendaalsesteeg 1, het laboratorium met bijbehorende faciliteiten is ondergebracht in het kassencomplex de Haaff en de bijenstand is opnieuw opgebouwd op het Biologisch Proef- en Leerbedrijf Droevendaal.

Graag ontvangen wij u op 29 oktober 2005 op het Biologisch Proef- en Leerbedrijf Droevendaal (geb. 114) aan de Kielekampsteeg 32 in Wageningen. Bezoekers kunnen zien wat nu speelt in het onderzoek en hoe de nieuwe bijenstand eruit ziet. Ook is er een posterpresentatie waar de medewerkers het onderzoek persoonlijk kunnen toelichten.