Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Fat Joe in Amsterdam

Urban Nation op zaterdag 29 oktober met vette live hiphopact

Nauwelijks bijgekomen van de afgelopen Urban Nation met dancehallsensatie T.O.K. en de volgende staat al voor de deur. Op die komende editie, zaterdag 29 oktober, staat weer een vette live-act op het podium. Letterlijk en figuurlijk! Fat Joe, niet te verwarren met Fatman Scoop (al heeft zijn lichaam dezelfde grote omvang), zorgt deze avond voor moddervette latino-rap. De gashouder op het Westergasfabriekterrein is de place 2 be. Vanaf woensdag 14 september is er een speciale voorverkoop voor houders van een Bill-rekening.

Hiphop, r&b, reggaeton en dancehall; dat is Urban Nation. Komende editie wordt dat meer dan waargemaakt. Latinorapper Joseph Cartagena ofwel Fat Joe is de live-act van de avond en DJ TLM zet een exclusieve DJ/VJ-set neer. Dat aangevuld met de beste urban-DJ's van dit moment is de succesformule van Urban Nation.

Da Gangsta

Fat Joe komt uit The Bronx, New York. Hij was vroeger drugsdealer en graffitiartiest en stond bekend als Joey Crack. Een gangster dus die zijn eerste single onder de naam Fat Joe Da Gangsta uitbracht. Vanaf dat moment is het snel gegaan en werkte Fat Joe samen met artiesten als LL Cool J en Jennifer Lopez. Een remixversie van Lean Back (waarvan hij het origineel samen met Terror Squad maakte) stond afgelopen jaar in de Nederlandse hitlijsten. Maar zijn doorbraak was er al in 2002 met het nummer What's Luv dat hij samen met Ashanti maakte. De Terror Squad is inmiddels niet meer. Big Pun (Squad-lid) overleed en sindsdien bewijst Fat Joe ook solo een zeer gerespecteerde rapper te zijn. In de clubs zijn tracks als Get It Poppin' al floorfillers. Dus we kunnen nog veel verwachten van zijn nieuwste album All Or Nothing!

DJ/VJ-set van DJ TLM

Dat je bij het horen van de naam DJ TLM aan Brainpower denkt is niet zo verwonderlijk. TLM is namelijk de vaste live-DJ van de Nederlandse rapper. Samen wonnen ze de Grote Prijs van Nederland en DJ TLM wist ook nog de Beste DJ Award te winnen. Tijdens deze Urban Nation draaien DJ's Orlando, Irwan, Kid en The Violatorz vinyl en cd's. Tijdens een live DJ/VJ-set, mixt en scratcht TLM r&b, hiphop, dancehall en regaeton videoclips op DVD's. Een liveoptreden, dansen en kijken naar video's op levensgrote schermen maken het feestje compleet.

Tickets zijn te koop bij de Ticket Service vanaf 17 september, maar slimmer is om je kaarten bij Bill, your banking buddy aan te schaffen. Vanaf woensdag 14 september 10.00 uur tot 16 september 18.00 uur worden daar namelijk met 10% korting exclusieve tickets verkocht aan Bill-rekeninghouders. Wat te denken van kans op gratis limousinevervoer in een verlengde Hummer die je naar de Westergasfabriek brengt? Surf dus snel naar www.bill.nl en open een Bill-rekening.

ZA 29.10 Urban Nation met live on stage Fat Joe + DJ's Irwan, TLM, Orlando, Kid, The Violatorz

Aanvang: 22:00 uur

EUR 30,- excl. voorverkoopkosten

Voorverkoop: Ticket Service Nederland (0900 - 3001250) / www.ticketservice.nl) en Bill (www.bill.nl)

www.urbannation.nl / www.fat-joe.com


- EINDE PERSBERICHT -

----------
HET MONUMENTALE

Evelyne Levêke

Weerdsingel WZ 33a / 3513 BC UTRECHT

Postbus 553 / 3500 AN UTRECHT

F 08 - 4224 8808 / M 06 - 4500 8427

evelyne@het-monumentale.nl / www.het-monumentale.nl

Kijk ook op www.dizkuzz.nl