MOJO: Tour Fat Joe afgelast, AKON naar Nighttown

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Mojo Concerts, Delft, 19 oktober 2005

Zaterdag 29 oktober - Nighttown Rotterdam

Wegens de afzegging van rapper Fat Joe gaat Urban Nation op 29 oktober in de Westergasfabriek in Amsterdam niet door. AKON, die ook zou optreden tijdens Urban Nation komt wel naar Nederland; hij staat op zaterdag 29 oktober met live band in Nighttown in Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert start morgen om 10.00 uur.

Het management van Fat Joe maakte gisteravond bekend dat de Amerikaanse rapartiest zijn tournee heeft afgelast. Omdat Urban Nation op deze termijn geen vervangende act kan boeken is besloten het evenement te verplaatsen naar volgend jaar. De tweede headliner, AKON komt definitief wel naar Nederland en geeft een vervangend optreden in Nighttown Rotterdam.

Reeds gekochte kaarten voor Urban Nation zijn niet geldig voor de editie volgend jaar, en kunnen worden ingeleverd bij de Ticket Service verkooppunten tot 29 november 2005.

Fun X & The Box present

AKON + live band
Zaterdag 29 oktober 2005
Nighttown - Rotterdam
Entree: EUR 15 (excl. servicekosten en lidmaatschap Nighttown) Deuren open: 21.00 uur, aanvang 22.00 uur

Kaartverkoop start morgen om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en via de Nighttown-voorverkoopadressen.