Gemeente Heemskerk


Diploma-uitreiking vrijwillige brandweer Heemskerk

Op zaterdagavond 29 oktober 2005 zal de burgemeester van Heemskerk de heer Bernt Schneiders, aan brandweermensen brandweerdiploma's of
-certificaten overhandigen, die ze in het afgelopen jaar hebben behaald. Tevens worden jubilarissen geëerd met oorkondes en of vrijwilliger-medailles.

De volgende personen ontvangen het diploma brandwacht. De heren R. van Dijk, J de Groot, D Kwak, J.J. Terluin, L.H Vink, R.B Vlaming en de dames A.T.A.J. Mourits en I. Mourits.

De volgende heren ontvangen het diploma brandweerchauffeur. A. Geurtsen, A.W. Heesterbeek, H.J. Ruarus, E. Nota, P. van der Veer en A.A. Redeker.

De heer A. Jansen ontvangt het diploma Adjunct Hoofdbrandmeester.

De heer J.M. Lubbers ontvangt het rijkscertificaat pompbediener brandwacht 1e Klas.

De volgende heren hebben het autoladdercertificaat gehaald. B.H. Hoope, P.A.J. Rumphorst, C.J. Stubenitsky, E.P.M.A van Oploo, R. Groen, J.M. Lubbers, F.J. Blay Barba en R. Verhage.

De volgende heren ontvangen een oorkonde en medaille openbare orde en veiligheid en of jaarteken.

Voor 10 jaar brandweerdienst, H. Piek, A.P.IJ.M Beentjes, F. Geurtsen en I.M. Slory.
Voor 15 jaar brandweerdienst, S.J. Jepma.

Voor 12,5 jaar bewezen brandweerdienst het 'bronzen brandweer-kruis' en de daarbij behorende oorkonde voor de volgende heren: E.R.Van Altena, C.A. van Baal, R.A. Bosch, A. Geurtsen en A. Jansen.

Voor 20 jaar bewezen brandweerdiensten een onderscheiding zijnde de bronzen gesp '20' en bijbehorende oorkonde voor de volgende heren: T. van der Ven, W. van der Brink, R. van Gool, A. Keus, J. Nota, J.R. Riem en A.A.M. Verhoeven.