Kijken naar én vanaf La Balise

Scheepens reclame adviseurs

Zaterdag 29 oktober is er van 13:00 uur tot 15:00 uur de mogelijkheid om woontoren La Balise in Amersfoort te bekijken. De bouw is dusdanig ver gevorderd dat er veel te zien is.

Uniek woonconcept
La Balise wordt het baken van Amersfoort. Een uniek woonconcept in alle opzichten. Dhr. de Lathauwer van Heijmans IBC vertelt enthousiast: 'De toren biedt straks een weergaloos uitzicht over het Gooi en Eemland. Je kunt nu al heel veel daarvan zien.' Het architectonisch hoogstandje is centraal gelegen in Nederland, met alle voorzieningen en verbindingswegen binnen handbereik. De diverse typen appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt, met o.a. sanitair van Villeroy & Boch en een Siematic keuken en hebben minimaal twee slaapkamers en een serre, balkon of terras.

Kijkdag
Op de kijkdag kunt u onder andere met de bouwlift mee naar de 11e verdieping om een indruk te krijgen van het spectaculaire uitzicht. Dhr. de Lathauwer: 'Sommige dingen kun je niet uitleggen. Die moet je met eigen ogen zien, voelen en ervaren. Daarom hebben we samen met de makelaars deze kijkdag georganiseerd voor geïnteresseerden in het project. 'Naast het uitzicht kunnen de bezoekers ook al andere kenmerken van La Balise ontdekken. De Lathauwer: 'De onderste verdiepingen zijn voorzien van de indelingswanden, zodat men een beeld krijgt van de ruimtes. Op de kijkdag krijgt men de kans om La Balise eens van dichtbij te bekijken.'

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze kijkdag op www.labalise.com. Bel voor meer informatie Dhr. W. de Lathauwer: 033 - 422 46 37.