Ingezonden persbericht


Zij aan Zij, hét tijdschrift over de vrouwenliefde, is jarig!

En dát gaan we vieren!! Party time girls! We gaan weer eens helemaal uit ons dak! De reden? Zij aan Zij wordt dertien jaar! Een leeftijd van je eigen gang willen gaan en kijken naar leuke meisjes... En dat gaan we dus ook doen tijdens een speciale en sfeervolle zaterdagavond op 29 oktober in het COC Amsterdam!

Special Guests
Drie geweldige vakvrouwen treden samen op, speciaal voor Zij aan Zij. Drie muzikale talenten, drie podiumbeesten, drie openlijk lesbische singer-songwriters: Dalâl Marouf, Karin van Druenen en Karin Giphart. 'Gip' (die deze avond ook jarig is en 37 wordt) brengt je in vervoering met haar spirituele noten. Karin van Druenen raakt je diep met haar intens gevoelige klanken en Dalâl laat jou rocken en dansen op haar 'heftige akoestipop met rock-, funk- en Afrikaanse invloeden'. Naast eigen nummers, zingen deze sterren samen bekende hits waarbij je uit je dak kunt gaan. Ieder is uniek en toch smaken ze samen zo goed... Een onvergetelijk concert! Lees ook de interviews met Dalâl en Gip in Zij aan Zij nummers 3 en 5 van 2005 en de recensie van Karin van Druenen's cd Frankly in nummer 8 van 2004.

DJ's
Na de optredens kun je tot 3 uur swingen, flirten, kletsen en uit je dak op de dansvloer met recente clubhits en de betere dance-classics uit de jaren 70 en 80.

Wanneer?
Zaterdag 29 oktober 2005, deur open om 21 uur, concert start om 21:30 uur.

Waar?
In het COC Amsterdam aan de Rozenstraat 14.

Entree
Kaarten kopen? Wees er vlug bij want ze vliegen nu al de deur uit. Kaarten zijn ¤ 12,50 in de voorverkoop en aan de kassa ¤ 15. Bestel je kaarten per post of via de mail. Na je betaling op bankrekeningnummer 7777339 o.v.v. 'Partytime' worden de entreebewijzen naar je opgestuurd. Vermeld wél heel duidelijk je naam/adres/gsm/emailadres en het aantal kaarten

Schrijf naar Zij aan Zij, postbus 3218, 2280 GE RIJSWIJK of mail naar administratie@zijaanzij.nl.

Reserveren/betalen kan tot 25 oktober. Wie daarna nog geen kaarten in huis heeft kan ze nog heel misschien nog kopen aan de kassa. Op www.zijaanzij.nl laten we je weten wanneer het feest uitverkocht is.


---

PS: meer beeldmateriaal van bijv. de artiesten is uiteraard eenvoudig opvraagbaar per email.

Mvrgr. Ria van Oosten, uitgever en hoofdredacteur van Zij aan Zij, T: 070 3599191 F: 070 3599192 E: uitgeverij@zijaanzij.nl www.zijaanzij.nl