TROS

Hilversum, 25-10-2005
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 29 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

'SPECIAL' BZN IN TROS MUZIEKCAFÉ

BZN kan wel de meest succesvolle Nederlandse band aller tijden genoemd worden. De groep werd in 1965 opgericht in Volendam, nu dus 40 jaar geleden. In het kader van hun jubileum, dat zij dit jaar uitgebreid vieren, komen ze zaterdag 29 oktober met de hele band naar Daniël Dekker in het TROS MUZIEKCAFÉ. In de uitzending een 'special' van een uur met BZN: vijf nummers live en daarnaast verrassende interviews en nieuwtjes.

Louisiana Men speelt alle genres muziek uit Louisiana. Mannen met een succesvol muziekverleden in diverse bands hebben de handen in elkaar geslagen op het album 'Welcome to the Bon Ton Club'. Opvallend is de perfecte samenzang en de opzwepende percussie. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden van de band.

Lura begon haar carrière als achtergrondzangeres in Portugal. In 1996 nam ze haar eerste album op en sindsdien treedt ze op in prestigieuze concertzalen over de hele wereld. Met haar unieke stem laveert ze moeiteloos tussen de diverse zuidelijke muziekstijlen. Meteen na haar optreden in TROS MUZIEKCAFÉ zaterdag, treedt ze op in het Concertgebouw in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/