TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-10-2005

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 29 oktober
Z@PP (Nederland 3) - 07.55 uur

KARATE, ZWEMMEN EN WAKEBOARDEN IN Z@PPSPORT

Ron Boszhard presenteert het enige echte jeugdsportmagazine van de Nederlandse televisie. En dit zit er zaterdag 29 oktober in:

REPO
Maxime Bakker doet mee aan de Nederlandse Kampioenschappen Karate in Zevenbergen. Zij is 11 jaar en doet al sinds haar 5e aan karate. Ze heeft al eerder een van een landelijke wedstrijd gewonnen, dus wie weet ...!

NEWSFLASH- met jeugdsport uit het land:

- Bij de Nederlandse Jeugdkampioenen Estafette (zwemmen) volgen we de prestaties het Miniorenkwartet (jongste meisjes) van De Columbiaan uit Voorhout. Ze worden kampioen!
- Bij de Europese Kampioenschappen Majorette in Pordenone (Italië) komt het team van Sempre-Crescendo uit Hellevoetsluis uit: zij winnen brons!

ZOMERKAMPSOAP
In het Dikke Vrienden Kamp is Jasper skeeler-koning, strandt de liefde tussen Dave en Rianne en vertelt 'stamgast' Samuel wat hem overkwam op de stormbaan. Onze stamgast is het kind dat onderaan de boom zijn persoonlijke kampbelevenissen vertelt.

LEF
Ron leert dit keer wakeboarden van Duncan Zuur, dat is waterskiën op een plank. Er kunnen 'coole moves' mee gemaakt worden. Duncan is meervoudig Nederlands kampioen en houdt van stunten: wakeboarden achter een helicopter, bijvoorbeeld!! Hij heeft LEF.. maar heeft Ron het ook??