Ingezonden persbericht


Culturele & Culinaire ode aan de vrouwenborst

Pink Sponsordiner op The Tides Duinlust

Overveen, 5 oktober 2005 - Op The Tides Duinlust, het vitality resort in de Overveense duinen, vindt zaterdag 29 oktober een sponsordiner plaats waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat, de stichting die bewustwordingscampagnes over borstkanker initieert en begeleidt. Op deze dag, die om 17.00 uur begint met de opening van de foto expositie 'Female Reflections' van de Nederlandse fotografe Carin Verbruggen, krijgen bezoekers onder meer informatie over de status van borstkankeronderzoek en de rol van de vrouwenborst in onze cultuur. De dag wordt flamboyant afgesloten met een speciaal Pink Menu.

The Tides Duinlust is de ideale setting voor de Pink Ribbon sponsoractie. Annemarie Hemken, directeur van The Tides Duinlust: "Net als Pink Ribbon zijn we een instituut dat gezondheid en bewustwording hoog in het vaandel heeft, maar wat we ook gemeen hebben, is een hippe, moderne aanpak met oog voor positieve invalshoeken. Onze sfeervolle locatie en ons toprestaurant kunnen een mooie bijdrage leveren aan dit goede doel!" The Tides Duinlust organiseert elke maand een bijzonder evenement en omdat oktober wereldwijd tot "breastcancer awareness" maand is uitgeroepen, staat dit evenement de maand oktober in het teken van borstkanker.

Female Reflections
Aangezien The Tides Duinlust van elk evenement graag een inspirerende totaal-ervaring maakt, wordt het sponsordiner voorafgegaan door de opening van de foto-expositie 'Female Reflections' van de Nederlandse fotografe Carin Verbruggen. Zij geniet onder meer bekendheid door haar modefoto's voor Marlies Dekkers en zij toont op 29 oktober haar 'artist eye' voor vrouwelijkheid en lichamelijkheid. Na de feestelijke opening, die om 17.00 uur begint, kunnen bezoekers op hun gemak de foto's bekijken, afgewisseld door 'uitstapjes' naar diverse ruimtes waar korte informatieve lezingen worden gegeven over de status van borstkankeronderzoek en de rol van de vrouwenborst in onze cultuur. Men kan genieten van een speciale 'pink' cocktail en van bijzondere wijnen. Ook kan men handcrème aanschaffen in speciale sponsorverpakking. En natuurlijk worden er Pink Ribbons verkocht om te laten zien dat men mensen met borstkanker steunt en dat men zich bewust is van het risico om borstkanker te krijgen.

Pink Menu
Het restaurant Downtown Duinlust creëert een origineel Pink Menu, een culinaire ode aan de vrouwenborst. U kunt tafels reserveren vanaf 4 personen (¤ 50 p.p.). Dit bedrag is exclusief dranken. Reserveren voor het diner is gewenst: 023-5100651. Maar ook als u niet komt dineren, ben u welkom. Hemken: "Ook door Pink Ribbon speldjes, Pink Ribbon Power bandjes of pink cocktails te kopen sponsoren mensen mee."

Over The Tides Duinlust
The Tides Duinlust is dé plek waar u in een geweldige ambiance op adem kunt komen om uw gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. The Tides Duinlust biedt u inspanning afgewisseld met ontspanning, maar bovenal genieten.

The Tides Duinlust is lifestyle! De perfecte locatie voor vergaderingen en brainstormsessies, hippe parties, kunstexposities, muziekconcerten, wining & dining in restaurant Downtown Duinlust en Club Lust. U kunt er trainen met topsporters in the state of the art Health Club en totaal relaxen in de Day Spa, waar ook gezichts- en lichaamsbehandelingen met het merk Aveda worden gegeven. Hebt u medische begeleiding nodig, dan staat het medisch team voor u klaar.

The Tides Duinlust is gevestigd op een prachtig landgoed in de Overveense duinen. Het vormt een moderne, kosmopolitische oase op een steenworp afstand van het Bloemendaalse strand en op 20 minuten afstand van Amsterdam en Schiphol.