Ingezonden persbericht


The Tides Duinlust ontbloot visie op fotografie en vrouwelijke schoonheid

Op zaterdag 29 oktober vindt om 17.00 uur de opening plaats van de nieuwe foto-expositie van vrouwenfotograaf Carin Verbruggen in The Tides Duinlust te Overveen. Deze expositie, die de komende maanden in het schitterende landhuis en het bijbehorende Health & Leisure gebouw zal blijven hangen, wordt geopend door Annemarie Hemken, directeur van The Tides Duinlust. Hemken: "Het nieuwe werk van Carin Verbruggen is sprankelend, sterk en uitdagend, een sfeer die helemaal bij The Tides Duinlust past".

Carin Verbruggen is een talentvolle Nederlandse 'vrouwenfotograaf'. Na het doorlopen van de kunstacademie in Den Haag ontwikkelde zij zich als fotograaf van vrouwen die hun erotiserende schoonheid durven tonen. Zij heeft werk gemaakt voor nagenoeg alle belangrijke Nederlandse glossy's (Elle, Jackie, Marie Claire, Linda, Red, AM Magazine) en fotografeerde tal van Bekende Nederlanders (Bridget, Monique Klemann, Katja Schuurman, Candy Dulfer, Daphne Bunskoek). Sinds vier jaar werkt zij bovendien samen met Marlies Dekkers aan de visuele uitstraling van diens lingeriecollecties. Deze foto's, die voor een deel werden genomen op het landgoed The Tides Duinlust, worden samen met de foto's van BN'ners vanaf 29 oktober geëxposeerd op The Tides Duinlust in Overveen. De expositie heeft de titel 'Female Reflections'. Deze verwijst naar de vrouw in al haar verschijningsvormen. Hemken: "Reflections kun je opvatten als overpeinzingen, maar ook - heel letterlijk - als weerspiegelingen. De foto's laten ruimte voor beide interpretaties, want er wordt niet alleen veel getoond, maar ook veel gesuggereerd. Spannend!" De feestelijke opening van de foto-expositie is vrij toegankelijk voor het publiek, dat vervolgens op eigen gelegenheid in de diverse ruimtes langs de expositie wordt geleid. De foto's zullen nog maandenlang voor de bezoekers van The Tides Duinlust te bewonderen zijn en maken een bezoek aan dit veelzijdige vitality resort extra de moeite waard.

Over The Tides Duinlust
The Tides Duinlust is dé plek waar u in een geweldige ambiance op adem kunt komen om uw gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. The Tides Duinlust biedt u inspanning afgewisseld met ontspanning, maar bovenal genieten.

The Tides Duinlust is lifestyle! De perfecte locatie voor vergaderingen en brainstormsessies, hippe parties, kunstexposities, muziekconcerten, wining & dining in restaurant Downtown Duinlust en Club Lust. U kunt er trainen met topsporters in the state of the art Health Club en totaal relaxen in de Day Spa, waar ook gezichts- en lichaamsbehandelingen met het merk Aveda worden gegeven. Hebt u medische begeleiding nodig, dan staat het medisch team voor u klaar.

The Tides Duinlust is gevestigd op een prachtig landgoed in de Overveense duinen. Het vormt een moderne, kosmopolitische oase op een steenworp afstand van het Bloemendaalse strand en op 20 minuten afstand van Amsterdam en Schiphol.

Voor informatie: http://www.thetides.nl of + 31 (0)23 5100651.