Ingezonden persbericht


Terrarium evenement
Op 30 Oktober 2005 is in de NH Koningshof te Veldhoven het grootste Zuid-Nederlands terrariumevenement. Het is voor iedereen toegangkelijk. Op dit evenement is van alles te zien en te verkrijgen op het gebied van terrarium met boekenstands, producten, verenigingen enz. Zij zullen u te woord staan met vragen en opmerkingen. Meer info kijk op de site www.vhm-events.com. Entree volwassenen 5,00 en kinderen tot 10 jaar gratis. Open van 11:00 t/m 16:00, Adres:NH Koningshof, Locht 117, Veldhoven

Tevens stellen wij weer 10 vrijkaarten ter beschikking voor de kranten en/of zenders die er een actie mee willen gaan doen. Gaarne wel even contact opnemen.(tel. 0527-204495 of 06.22103933)

Met vriendelijke groet/ With friendly greetings/ Mit freundlichen Grüssen,

Jan van het Meer

http://www.ter.nl/ Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders / Animal supplies: (NL/Ger/Eng) http://www.vhm-events.com Evenementen/Events (NL/DE/Eng) http://www.ter-business.com Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders zakelijk / Animals and supplies Business: (NL/Ger/Eng) http://www.dierenmarkt.nu Vraag en aanbod/ Animalmarket (NL) Dierenevenmentenkalender / Animalevents (NL/Eng)