TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-10-2005

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 30 oktober
Z@PP (Nederland 3) - 18.09 uur

PIERRE VAN HOOIJDONK DEMONSTREERT VRIJE TRAPPEN
IN Z@PPSPORT

Presentator Ron Boszhard leert blokarten (?!) langs het strand; zie hem langsschieten in de zeilwagen tijdens een gloednieuwe Z@PPSPORT op zondag 30 oktober.

HELLUP
Edwin van de Wiel is 12 jaar en een enorme fan van NAC-voetballer Pierre van Hooijdonk. Hij hoopt ooit net zo goed vrije trappen te kunnen nemen als zijn grote voorbeeld. Tot nu toe kreeg hij die nooit over de muur. Ron Boszhard zorgt ervoor dat hij hulp krijgt van Neerlands absolute vrijetrappenkoning!

FLASHES- jeugdsport uit het land:

- In Snowworld Zoetermeer werden jeugdwedstrijden gehouden om de Oaky Koelkast Kids Cup. Chico de Reus (12 jr) won de wedstrijd én een sponsorcontract!
- De Surfmarathon in Aalsmeer behoort tot de spectaculairste van Nederland. Onder de 50 deelnemers ook 5 'rookies', (debutanten) die zich bij windkracht 5 goed staande wisten te houden.

ZOMERKAMPSOAP
In het dikke vriendkamp komen we aan de regenachtige finale van 'de stormbaan', vertelt stamgast Myrthe waarom ze mee op dit kamp is en nemen Vera, Sara en Rianna de boot naar het klimeiland....

MOVE
'De kip op de brug' is een gave turnmove van Ramon. Hij legt zijn ei in 3 stappen.

LEF
Ron wordt ditmaal uitgedaagd om te gaan blokarten. Het lijkt een beetje op zeilen, maar er wordt met karretjes over het strand geraced.




TROS