Ingezonden persbericht

Benefietconcert-werkteater,30 oktober

t.b.v. nabestaanden en slachtoffers ernstige geweldsdelicten en moord

AMSTERDAM, 20051006 -- "ZINLOOS GEWELD geen item???" Kom daar niet mee aan bij de vier commissieleden die een Benefietconcert tegen zinloos geweld organiseren. Een benefietconcert voor en door nabestaanden van moordslachtoffers en ernstige geweldsdelicten. We geven opnieuw een signaal aan de maatschappij dat het zo niet langer kan. Iedere week is het weer raak! Tevens is het concert bedoelt voor een stuk ondersteuning en solidariteit naar de slachtoffers toe.


In het Werkteater te Amsterdam zal op 30 oktober tussen 14.30 en 17.00 u. een uniek concert plaatsvinden met medewerking van o.a. Sandra Reemer, Judith, Anja Wessels EN HARRY LOCO!!!
Een gevarieerd programma waarin eigen werk wordt gezongen maar ook songs van o.a. John Lennon, Cyndi Lauper, Clouseau , Ben E. King en Atomic Kitten.
Daarnaast is er dans, een gedicht en wordt het publiek op een aantal momenten actief betrokken bij het programma.

De presentatie is in handen van Jacques d'Ancona die - net als Peter R. de Vries (algehele support) en Freek de Jonge (in gedachten bij ons) - erg betrokken is bij ons initiatief.
Er zal ook een gevoelige toespraak zijn van Marten Fortuyn, beschermheer van de Stichting.

Het deel voor de pauze zal in het teken staan van het her- en gedenken van de slachtoffers.
Na de pauze nemen we letterlijk en figuurlijk de nabestaanden bij de hand en laten we hen weten en voelen dat we er voor hen zijn.

De kaartverkoop voor dit concert is in volle gang. Er zijn helaas maar 400 plaatsen beschikbaar voor dit unieke concert. Als de belangstelling erg groot is, dan overweegt de commissie op meerdere plaatsen in het land dit soort concerten te organiseren.
Vooralsnog is dit het eerste concert : be there!

Voor kaartverkoop van dit benefietconcert voor de stichting Aandacht Doet Spreken tegen zinloos geweld kunt u terecht bij:

Werkteater Amsterdam
Oosterburgergracht 75
1018 NC Amsterdam
www.werkteater.com

- voorverkoop 8 euro
- aan de kassa 9 euro
tel.: 020 3308832 van 12.00 u.-16.00 u.
www.werkteater.com/theatergezelschap/reserveren.php
of bij christa_jongkind@hotmail.com




Christa Jongkind