Ingezonden persbericht

Grassroots weblog Innovatieland.org: inspiratie voor innovatie

RIDDERKERK, 20051030 -- Het onlangs op initiatief van Annedien Hoen gelanceerde Innovatieland.org verzamelt in blogvorm visies, gebeurtenissen, aanvliegroutes, wijsheden, vindingen, creaties, inzichten, inspiratiebronnen, paradigmaverschuivingen en meningen.


Hoen over het concept: "Enige tijd al zie ik alle gesteggel die er is rondom innovatie.
Om me heen zie ik mensen tot hun knieën in de blubber zich met hart en ziel inspannen voor innovatie. Niet in de sfeer van ladingen prototypes waar niemand op zit te wachten- maar mensen die dingen zién en handelen. Mensen met eigen visies en een bereidheid om met weinig tot niets te werken, puttend uit bronnen van creativiteit, hulp van anderen, het vrijelijk verspreiden van kennis, het opzetten van nieuwe initiatieven, ondernemingen en projecten. Doeners. Rebellen. Vernieuwers. Ondernemers. Talenten. Individuen van alle leeftijden, herkomsten, disciplines en achtergronden.

Deze mensen wil ik graag verbinden, een relevante context bieden voor hun bezigheden, hun visie helpen verspreiden, aandacht geven aan hun initiatieven. Vooral door bundeling van onze innovatieve energie kunnen we van waarde zijn voor een samenleving waarin mensen zoeken naar de juiste uitgangspunten en vooral: inspiratie voor innovatie!"

De bonte verzameling bijdragers varieert van solistische uitvinders, 18-jarige studenten, bekende entrepreneurs en visionairen tot de winnaar van de innovatiepenning 2005.
Kijk op www.innovatieland.org voor meer informatie en uiteraard het weblog.




Ingezonden persbericht