2e persbericht van zondag 30 oktober 2005

Eindhoven 30-10-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbraak bij hennepkwekerij

Bij de politie kwam zondagochtend de melding binnen dat zou zijn ingebroken bij een woning aan de Zandhoen. Toen agenten bij de woning aankwamen zagen zij dat er daadwerkelijk was ingebroken. Een raam was opengebroken. Binnen troffen zij een hennepkwekerij aan. De planten waren geknipt en de goede planten weggenomen. In totaal waren ongeveer 740 plantenbakken in de woning aanwezig. Alle materialen zijn in beslag genomen. De eigenaar van het pand, een 40-jarige Eindhovenaar, is zondagochtend rond 9.15 uur aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden.

Eindhoven: Man aangehouden voor diefstal

In een hotel aan de Aalsterweg is zondagochtend rond 9.30 uur een 36-jarige man uit Zwolle aangehouden. Eerder die ochtend zou hij de portemonnee en autosleutels uit de tas van een andere gast hebben weggenomen. De man is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Helmond: Man aangehouden voor vernieling

Zaterdagochtend rond 7.15 uur is op de Hadewychstraat een 46-jarige man uit Venray aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder die ochtend een ruit van de woning van zijn ex-vriendin te hebben vernield. Ook zou hij de banden van enkele in de Hadewychstraat geparkeerde autos kapot gestoken hebben. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Valkenswaard: Man aangehouden voor huisvredebreuk

Een 30-jarige Eindhovenaar is zondagochtend rond 9.50 uur aangehouden in de woning van zijn ex-vriendin. Hij forceerde een raam om binnen te komen. Hij is aangehouden voor huisvredebreuk. Verder wordt de man in verband gebracht met enkele diefstallen. Onder andere van een scooter. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Westerhoven: Man gewond bij verkeersongeval

Op de Loveren is zondagochtend rond 6.35 uur een 30-jarige man uit Westerhoven gewond geraakt. Hij reed in zijn personenauto over de Loveren komende uit de richting Westerhoven. Hij raakte de controle over zijn voertuig kwijt en botste tegen een boom. Hij is met een gebroken pols opgenomen in het ziekenhuis. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen om vast te stellen of de man gedronken had.