Politie Zeeland


---

W-7019-2005 Klap in gezicht - zomaar?
Op zondagmiddag rond 15.40 uur reed een 26-jarige vrouw uit Middelburg in haar auto in de Aagje Dekenstraat in Vlissingen.
Ze stopte bij de kruising met de Badhuisstraat om het overige verkeer voor te laten gaan.
Al vanaf het begin van de straat reed er een wat oudere man op een fiets te schelden in haar richting. Toen de vrouw moest stoppen bij de kruising zette de man zijn fiets neer en kwam naar het bestuurdersportier lopen. Hierop gaf de man, zonder verder iets te zeggen, een klap tegen haar gezicht door het geopende raam.
De politie vraagt getuigen die dit voorval hebben gezien zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen met 0900-8844.

W-7020-2005 Vlissingers aangehouden op verdenking van mishandeling
In de nacht van zaterdag op zondag zijn in de van Hogendorpweg in hun woonplaats twee 21-jarige Vlissingers aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 16-jarige plaatsgenoot in de Abraham Kuijperstraat aldaar.
De 16-jarige werd door hen belaagd en met een stok geslagen, hij deed hiervan aangifte.
Beiden zijn verhoord. Een van hen is na verhoor vrijgelaten, de ander is ingesloten.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.