Ingezonden persbericht

Personeel en salaris in 2006 (www.personeelensalaris.nl)

NEDERASSELT, 20051030 -- Voor werkgevers wordt 2006 een belangrijk jaar. Een overvloed aan nieuwe maatregelen komt over hen heen. Roel van Winssen, Manager Salarisadministratie bij P&O Dienstverlener DA&A Driessen uit Helmond, heeft mede daarom samen met www.Salaris.Startkabel.nl de nieuwe website www.PersoneelenSalaris.nl opgezet. Op www.PersoneelenSalaris.nl zijn onder meer ruim 100 links te vinden over de nieuwe Zorgverzekeringswet, de Levensloopregeling, Auto van de Zaak, de Loonaangifte 2006, Wet Walvis, etc.


'De hoofdlijnen van wat er in 2006 staat te veranderen zijn weliswaar al bekend, maar wat de exacte uitwerking ervan wordt is in veel gevallen nog heel erg onduidelijk' aldus Van Winssen. "Op het allerlaatste moment zal pas bekend worden hoe verschillende regelingen uit zullen pakken (bedragen en percentages) en wat er nu precies verwacht wordt van werkgever en werknemer. Doordat er zoveel verschillende nieuwe regelingen in 2006 ingaan is de kans groot dat er veel fouten worden gemaakt. Voor zowel werknemer als zijn werkgever is het daarom van groot belang dat ze op tijd weten wat te doen. Het lijkt haast wel of het nog nauwelijks leeft terwijl de gevolgen enorm zijn!"

Op www.PersoneelenSalaris.nl kunnen zowel werkgever als werknemer allerlei links vinden over de wijzigingen per 1 januari 2006. Ook staan er enkele rekenmodules op zodat de salarisstrook van januari eenvoudig na kan worden gerekend. Op de website www.PersoneelenSalaris.nl zullen in de komende weken ook veel links naar de premiegegevens 2006 komen te staan. Zo kan de werkgever er toch nog voor zorgen dat de salarisstrook van de maand januari klopt en dat hij hoge boetes voorkomt.




Roel van Winssen