Ingezonden persbericht


Stichting Virus EINDHOVEN, 30 oktober 2005

Viri wederom zeer groot succes!
Een totaal uitverkocht Viri liet het succes ervan weer blijken

Afgelopen zaterdag, 29 oktober, is voor het vierde achtereenvolgende jaar een Viri serie van start gegaan. Ook dit maal bleek het minifestival dat door Stichting Virus wordt georganiseerd een groot succes. Dat bleek onder andere door dat al snel alle toegangskaarten tot het evenement helemaal waren uitverkocht.

Op het programma stonden onder andere artiesten als The Homoos, Glenister, Dirtmeister, Lomechanik en ARR. Bezoekers waren uit de wijde omgeving van Eindhoven naar het Temporary Art Centre gekomen om een glimp van de artiesten en de geweldige sfeer op te vangen. En zoals iedereen dat inmiddels van de evenementen van Stichting Virus gewend is werden de bezoekers continue bezig gehouden door de zeer unieke en brede programmering van het evenement.

Na drie succesvolle jaargangen van Viri blijkt het evenement inmiddels een begrip te worden in het Eindhovense uitgaansleven. Het succes van Viri wordt mede bepaald door het grote enthousiasme waarmee de vrijwilligers van Stichting Virus het evenement organiseren. Daarnaast heeft Viri inmiddels een grote groep bezoekers weten te infecteren met dit unieke feest waarmee een trouwe fanclub van bezoekers is ontstaan.

De komende maanden zal er weer hard worden gewerkt om binnenkort weer zo een succesvolle editie van Viri te kunnen creeëren. Wanneer deze precies zal gaan plaatsvinden is op dit moment nog onbekend maar dat het er gaat komen is zeker. U zult dus binnenkort wederom de mogelijkheid krijgen om te genieten van dit overweldigende sfeerevenement.


---

Over Stichting Virus
Stichting Virus is organisator van o.a. het jaarlijkse Cultureel Festival Virus dat in 1991 door het Studentencafé de AOR is opgericht. De organisatie stelt zich ten doel om jongeren uit de regio Eindhoven en omstreken te infecteren met verschillende vormen van cultuur. Om dat doel te bereiken worden op de evenementen van Stichting Virus cultuurvormen als muziek, theater, dans, beeldende kunst, film en literatuur geprogrammeerd. In het verleden programmeerde de organisatie acts als Kane, Moloko, Krezip, Hans Teeuwen, het Scapino Ballet en vele anderen.
Voor meer informatie kunt u terecht op ons persportaal op: www.virus.nl/pers

Tevens is er op het persportaal een foto van de afgelopen Viri te downloaden die u kunt gebruiken bij publicaties.