Ingezonden persbericht

Utrecht Urban Open 2005

Play Golf Anywhere

UTRECHT, 20051017 -- Op 30 oktober a.s. wordt in Utrecht de Urban Open 2005 gespeeld. Tijdens deze happening spelen de deelnemers om de titel beste Urbangolfer van 2005. Plezier staat voor op in deze alternatieve vorm van golf dus zijn er ook prijzen voor de coolste en slechtste deelnemer.


5 afslagplaatsen op een spectaculair straten parcours dwars door het mooie Utrecht zal het toneel zijn van deze 2e Urban Open.

Wat is Urban Golf?
Urban golf is de stedelijke variant van de populaire golf sport. Bij Urban Golf is de stad de golfbaan en zijn de hole's vervangen door targets zoals deuren, bushokjes, vuilnisbakken, reclameborden etc... Parken,fabrieksterreinen zijn allemaal potentiële golfbanen. Om deze sport te beoefenen hoef je dus niet naar een sjieke golfclub, hoef je geen lid te zijn van een club en heb je geen Golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Verder is er geen dresscode en kun je met een stel oude clubs al prima aan de slag. Om schade aan de omgeving te voorkomen word gespeeld met de speciale "Almost Golf" bal. Deze bal is lichter en zachter dan de gewone golfbal maar een goede slag kan deze bal tot wel 100 meter ver brengen.


Het Urbangolf concept stelt je in staat om the golfen anytime, anywhere... vrijheid die je op de golfbaan niet vindt.

Voor meer info info@urbangolf.nl of kijk op www.urbangolf.nl



Urbangolf.nl