MOJO: The White Stripes in Amsterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 10 augustus 2005

The White Stripes in amsterdam

Op maandag 31 oktober geeft het alternatieve rockduo The White Stripes een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop van dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Simpele rock en roll maken, dat was de insteek van Jack en Meg White toen ze in 1997 met The White Stripes begonnen. Dat ze van dit credo nog steeds niet zijn afgestapt blijkt wel uit het vijfde album Get Behind Me Satan dat begin deze zomer weer voor lovende kritieken zorgde. Een niet eenvoudige opgave na het grote succes van Elephant, het album dat in 2003 de monsterhit 'Seven Nation Army' voortbracht.

Met hun uitgekiende mix van rock, blues en country wisten The White Stripes vorig jaar een memorabel visitekaartje af te geven op Lowlands en dit jaar was het duo zelfs een van de hoofdacts op het befaamde Glastonbury Festival. De nieuwe single 'My Doorbell' zal vanaf komende week te horen en te zien zijn op radio en tv.

MTV presents

THE WHITE STRIPES
Maandag 31 oktober 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 30 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (